Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Cum a fost la Trio Estate

Vineri, 9 decembrie, seara pe la 7 fără ceva, mă aflam în studioul 3 a Radioului Târgu Mureș, pregătită de concertul celor de la Trio Estate. Habar nu aveam de cum arată locația radioului, fiind pentru prima dată acolo, dar vă pot spune că am rămas impresionată. Sala studiolui 3, că doar pe aceea am văzuto, comunistă de felul ei, cred, dar care îți lasă o senzație tare plăcută. Old, but good! Și acustica e de excepție. Nu e o sală mare, încap vreo maxim 50 de oameni, deci atmosfera e mai intimă.

Au fost vreo 40 de oameni la acest concert, probabil știau mai multe decât mine despre ce urmează să asculte, pentru că pentru mine era clar, era prima mea experință de-a asculta un concert cameral live.

Ciprian Bota –  fagot, Moldovan Lirca Ioan – oboi, Mihai Moraru-pian, târgumureșeni de-ai noștri, ne-au oferit o experiență minunată muzicală, mai ales că acestă combinație dintre fagot,oboi și pian e o combinație mai greu de cântat, din ce am aflat și eu. Pun pasiune în ceea ce fac, și asta se simte.  Nu regret nici un minut pe care l-am petrecut acolo.

Ceea ce-și propun cei de la Radio Tîrgu Mureș este să organizeze măcar lunar o seară specială cu muzică de calitate, și ne-au promis că astfel de evenimente vor mai avea loc. Așa că data viitoare sper că  nu le veți rata! Și o să fim într-un număr și mai mare, să ne bucurăm de muzica bună!

Câteva poze de la concert găsiți și pe pagina noastră de facebook: aici

Post a Comment