Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

Stand up comedy în Jazz

Îmi place să văd că oraşul nostru intră în turneul celor de la Stand up in the city. Şi aceasta pentru că e o sursă de amuzament incredibilă. Personajul principal al evenimentului este Cătălin Bordea, un super entertainer din Botoşani, care mai nou îşi are reşedinţa la capitală, pentru că acolo se adună în final toţi băieţii buni şi talentaţi.

Eu l-am văzut pe Bordea o singură dată live şi am ajuns la concluzia că e cel mai bun stand-up-er din România. Preferatul meu până la Bordea era Sorin Pârcălab, de la Brigada doi pe 3. Şi acum îmi place Sorin, dar trebuie să recunosc valoarea când e în faţa mea şi Cătălin Bordea e mult peste. Pentru a vă face o imagine în privinţa lui Bordea, vă ofer un link de pe youtube cu un număr al acestuia.

Mâine, 11 Decembrie de la ora 21.00 în Club Jazz aveţi ocazia să îl vedeţi pe Bordea alaturi de Dan Badea şi Micutzu(despre aceştia nu ştiu nimic, dar sper să facă show bun). Preţul unui bilet este 20 de lei, iar pentru studenţi 15 lei, doar cu condiţia ca biletele să fie rezervate telefonic la numărul de  0726 688 65

Comments (2)

  • pai micutzu e tipul din reclamele la Efix si la Bergenbier nefiltrata, foarte simpatic omul 🙂

    reply

Post a Comment