17 Jun, Monday
0° C
TOP

De ce este important sa slabesti corect?

Este important sa slabesti corect pentru ca a slabi inseamna sa fii mai sanatos, asa ca e bine sa slabesti sanatos. Ce inseamna sa slabesti sanatos? Trebuie sa slabesti prin mai multa miscare si prin adaptarea dietei. Nu sunt adeptul prafurilor minune care “ard” grasimea, mai degraba trebuie sa fim atenti la ce mancam si cand mancam.

Trebuie sa mancam de 5 ori pe zi, 3 mese principale si 2 gustari intre mese. Trebuie sa fim atenti sa nu sarim peste micul dejun, sa nu mancam cu 2 ore inainte de culcare si sa bem multa apa, cel putin 2 litrii pe zi. Cola sau alte sucuri nu se considera apa, un pahar de suc poate avea caloriile echivalente cu o masa!

Pentru o viata sanatoasa renuntati la fast food, in special la alimentele prajite in ulei. Incercati sa reduceti si cantitatea de grasimi, proteine (carne) si zaharuri si sa mancati cat mai multe legume si fructe.

Daca aveti buget puteti sa cumparati si niste  suplimente, dar aveti grija sa aiba componente naturale, nu cumparati prafuri magice care ard grasimile. Puteti sa incercati de exemplu Zeopur 🙂

Comments (3)

 • mihai

  clar….ZEopur. toate ingredinetele sunt naturale si cresc sub forma de praf :)).
  Orice e in cutie sub forma de praf si ii zice supliment e un gunoi chimic. am diploma de medic si imi permit sa spun asta… :))
  UPDATE: e un gunoi atata de gunoi incat nici nu intra in farmacie nici macar in alea independente… odata-i praf odata-i capsula. si nu gasesti niciunde intreaga eticheta cu tot ce contine. Mai smecher e ca fiind trecut ca supliment nutritiv nici nu intra sub atatea reglementari ca medicamentele desi fac pariu pe ce vrei tu ca la o supradoza cu gunoiul asta de zeopur nu o sa te simti prea bine si sunt o multime de riscuri.

  reply
 • Shininq

  Product placement?

  reply
  • mihai

   da da…. prima tentativa :))

   reply

Post a Comment