17 Jun, Monday
0° C
TOP

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, la Tîrgu Mureș

Doi dintre marii noştri actori români vin la Tîrgu Mureş “pentru o ediție de gală a spectacolului „Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele””.

Pe lângă acest spectacol, în care cei doi “se caută, se înțeleg și se testează, într-un spectacol aplaudat deopotrivă de critică și de public, o revelație a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre edițiile prezentate în București și în țară”, vor lua parte şi la o sesiune extraordinară de autografe care va avea loc chiar pe scena Palatului Culturii din oraşul nostru.

Sesiunea de autografe se face datorită celor două prestigioase apariții editoriale pe care cei doi actori le aduc la Tîrgu Mureş: ” recent lansatul volum “O poveste cu Horațiu”, semnat de criticul și istoricul de teatru Doina Papp, și reeditarea volumului biografic “Cu Ion Caramitru, de la Hamlet la Hamlet și mai departe”, semnat de Mircea Morariu.”

Dacă sunteţi interesaţi de o seară bogat culturală, mâine seară 15 martie, începând cu ora 19.oo la Palatul Culturii. Biletele se achiziţionează de la caseria Palatului Culturii, sau de pe site-ul www.bilete.ro. Preţurile variază între 80 şi 40 de lei, în funcţie de locul din sală.

Ps off topic: (dar undeva trebuie să îmi scriu mâhnirea) nu pot să înţeleg de ce nu m-am dus la premierea filmului Poziţia Copilului din Tîrgu Mureş, care i-a avut ca invitaţi speciali pe protagoniştii filmului. Să nu rataţi Poziţia Copilului, film care cred eu că vă ajunge, dacă nu câştigător, cel puţin nominalizat al premiilor Oscar 2014.

Post a Comment