Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

De Paste Fericit…

*Disclaimer dacă ești habotnic du-te tare că poate ai treabă la biserică!

În caz că nu știați vine Paștele. Iepurii își vopsesc ouăle, începe sezonul de incendii, oamenii mănâncă pâine cu vin pentru că e logic și Hannibal Lecter învie în fiecare din noi. în ordinea asta…

  • Dacă nu aveți unde să vă petreceți timpul liber de paște vă recomandăm să mergeți la hypermarketuri. În mod sigur veți putea socializa ore sau chiar zile întregi cu alți asemenea dumneavoastră la cozi. Neapărat să mergeți în fiecare lanț mare plus două piețe… nu contează că e la suprapreț, tu ești fraier tot anul nu doar de Paște.
  • veți umple coșuri(nu, nu alea de pe față) întregi cu colesterol mâncare pe care din milă peste 3 zile o veți arunca la gunoi ca să arătați cât de sufletiști sunteți și cum hrăniți familii întregi de țigani amărâți. Popor iubitor de aproape ce sunteți.
  • Zilele acestea e liber la ucis miei micuți și pufoși și albi. Femeile din Moldova sunt scutite  de bătaie și omor câteva zile…

"Happy Lambs"

  • De bucuria Paștelor toate străzile din toate orașele țării vor fi acoperite de cetățeni cu coji colorate de ouă! Iepurașii le vor aduna la anul și la mulți ani. Pentru că nu-i așa după ce ai cumpărat ouă la suprapreț și ai făcut sute de ouă roșii(și alte culori) cel mai logic e să le spargi și să le cureți în parcuri să le arunci pe jos că doar la fel faci și cu cojile de semințe!
  • Pentru că multiculturalitatea funcționează în ambele sensuri românii din Tg Mureș au preluat obiceiul udatului și ungurii au preluat obiceiul de a cumpăra parfum ieftin și astfel că acum tot orașul miroase o saptămână a parfum amestecat cu transpirație pentru că dacă te-ai dat cu spray nu mai trebuie să te speli! n-are rost să vă povestesc că avem una din cele mai mari comunități de romi și de fapt sunt 3 sensuri… un fel de threesome între un ungur, un român și un țigan…. 
  • O singură dată pe an face cinste Biserica cu alcool! Doamne ajută! Nu uitați tradiționalul călcat în picioare pentru vin cu pâine, e singura dată când pâinea nu-i albastră și se mănâncă. E ca berea la pet… are alcool și ține de foame!
  • Încă mai există proști care trimit mesaje cu fie ca lumina să vă penetreze sufletul la fel cum doi negri  o penetrează pe Eva Kent. Bravo mă, sunteți cei mai tari!

Hannibal a înviat! Sezonul 2 pe magazinele de specialitate.

Post a Comment