Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
15° C
TOP

De sărbători îți dăruim povești! – cărțile –

După cum știți din sacul moșului de laBook-land avem pentru voi de dat un set de 5 cărți și un joc. Tot ce trebuie să faceți e să ne lăsați la comment sau pe wall mesajele voatre de sărbători pentru cei dragi, dușmani, sau chiar pentru noi. Mai aveți timp până în 17 decembrie, pentru că în 18 decembrie cel care ne-a trimis cel mai frumos mesaj va primi cărțile.

Iată și cele 5 cărți din setul pe care-l puteți câștiga:

 • Marylin Monroe. Ultima zeiţă  de Jerome Charyn
 • Manon Lescaut de Abatele Prevost
 • Jocul ca libertate de Solomon Marcus
 • Marea dilema : a domina sau a conduce  de Zbigniew Brzezinski
 • Sase pilule de intelepciune  de  Dave Allan, Matt Kingdon, Kris Murrin

Iar jocul e: Need for Speed Underground Rivals PSP 

Puteți să le faceți cadou sau să le citiți voi, sper că v-am făcut curioși să vă doriți să le aveți!

De sărbători vă dăruim povești!

 

Update: Concursul s-a încheiat, și vreau să vă mulțumesc pentru mesajele voastre. Mi-a făcut o deosebită plăcere să le citesc! Și pentru că trebuia să avem și un câștigător aceasta este Clau!!! Felicitări draga noastră!

Comments (8)

 • detesan maria

  Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

  reply
 • Carmen

  Un Craciun bogat, inveselit si luminat tuturora ! Sa va-ncante privirile si sufletele fiecare globulet al bradului . 🙂

  reply
 • clau

  De Craciun, va doresc ca Mosul sa va aduca tuturor tot ce nu aveti si va doriti, tot ce va lipseste si nu stiti, tot ce aveti si mai vreti! Sarbatori fericite alaturi de cei aproape de sufletul vostru!

  reply
 • Io nu prea cred în toată povestea asta cu să fim mai buni de Crăciun, să iertăm, să fim creştini, etc. Ori eşti tot timpul, ori nu mai eşti, vorba unui mare clasic în viaţă.

  Aşa că eu le doresc tuturor să primească ceea ce merită, dacă au fost buni, să li se întoarcă binele, dacă au fost răi, well….Grinch-ul e la modă. 😀

  reply
 • Vlad

  Singura urare: sa pastrati viu spiritul sarbatorilor in fiecare zi (365 zile din 365, 7 zile din 7, 24 de ore din 24)

  reply
 • Mesajul meu de sarbatori pentru rude, prieteni, dusmani pentru voi si pentru toi romanii http://www.quickmeme.com/meme/35iiqf/

  reply
 • Diana

  Lasati-va cuprinsi de magia Craciunului si patrundeti in spiritul sarbatorilor cu sufletul curat si cu o inima mare. Incercati sa daruiti iertare si intelegere celor care au nevoie dar si voua. Mos Craciun anul acesta sa fie mai darnic ca niciodata. Anul ce vine sa fie plin de impliniri pe toate planurile.

  reply

Post a Comment