Târgu Mureş
22 May, Wednesday
20° C
TOP

De sărbători îți dăruim povești!

Tirg Book-Land Bucuresti Îmi plac enorm de mult sărbătorile, pentru că în primul rând înseamnă să dăruiești, să dăruiești celor dragi cele mai frumoase cadouri și  să te bucuri alături de ei de magia Crăciunului. Sunt o maniacă după sărbători așa că planul meu  e să vă aduc și vouă în suflet această bucurie.

Ați fost alături de noi, outinmures.ro, la bine și la rău. În fiecare zi ați fost tot mai mulți, ne-ați plăcut, ne-ați urât, ne-ați certat, ne-ați dat like, iar noi am încercat de fiecare dată să nu vă dezamăgim, uneori ne-a ieșit, uneori nu.

E timpul să vă dăruim povești!

Avem pentru voi un set cu 5 cărți, pentru maturul din voi și un joc pe calculator pentru copilul din voi, oferite cu sprijinul celor de la Book-land! Cel mai frumos mesaj de sărbători pe care ni-l trimiteți primește setul de cărți și jocul! Până în 17 decembrie aveți timp să compuneți cel mai frumos mesaj pentru prieteni, dușmani, pentru noi, pentru fanii outinmures.ro, pentru cine vreți voi, iar toate mesajele primite vor fi postate special de sărbători aici pe site să le vadă toată lumea!!!

Cu un concept inovator, Book-land-ul, are un târg urban de cărți ce se desfășoară în acestă perioadă în București, așa că dacă aveți drum pe acolo găsiți aici mai multe informații. Iar pentru că sunteți cu siguranță în căutarea de cadouri pe www.book-land.ro puteți găsi o gamă variată de cărți, muzică, filme, și aveți chiar și reduceri interesante!

Lăsați-ne comment cu mesajul vostru de sărbători aici, sau pe facebook, pe wall-ul nostru, până pe 17 decembrie, iar în 18 decembrie anunțăm câștigătorul celui mai frumos mesaj, alegerea va fi obiectivă, și nu va fi influențată de numele celui care ne lasă mesajul!

De sărbători suntem mesagerii urărilor voastre către cei dragi!

 

 

 

Comments (3)

    • La cat de mult ma iubesti tu Mihai,asta-i clar campanie pentru mine cu inimioarele :))))

      reply

Post a Comment