17 Jun, Monday
0° C
TOP

Despre motivaţie şi dezvoltare

În ultima perioadă am fost destul de des încercată de gândul că e foarte fain să cunoşti oameni noi care să te motiveze să îţi depăşeşti lenea şi să vrei să faci ceva în viaţă, orice. După o întâlnire cu un grup de oameni de genul ăsta, care să te inspire, pur şi simplu simţi că prinzi aripi.
Mă bazez pe experienţa mea personală, când după două zile petrecute în afara oraşului, m-am întors plină de energie şi vitalitate pe care am furat-o de la nişte persoane foarte faine. Eram ca un titirez pus pe fapte mari şi simţeam cum toate acţiunile mele sunt conturate în jurul unei singure idei: să mă dezvolt, să devin o versiune cât mai bună a mea.

Însă e foarte greu să te dezvolţi de unul singur, adică să înveţi acasă din cărţi cum să fii mai bun. E mult mai uşor să înveţi alături de alte persoane mai ales punând accent pe partea practică. Acesta e rolul work-shop-urilor în definitiv şi de aceea sunt atât de populare pe glob, pentru că într-o perioadă scurtă de timp, de exemplu un weekend, toată activitatea e concentrată în jurul unui ţel comun şi rezultatele se văd (vorba aia, unde-s mulţi, puterea creşte).

Eu sunt mare fană a acţiunilor learning by doing, iar dacă şi voi sunteţi, vă propun ca în perioada următoare să dezvoltăm împreună ideea asta, pentru că se întâmplă lucruri tare interesante în oraşul nostru de pe urma cărora, noi cei interesaţi de dezvoltare personală, activităţi noi şi nu numai, avem numai de câştigat.

De aceea vreau să îmi răspundeţi la următoarea întrebare “pe voi ce vă motivează cel mai tare?”

Poza e luată de aici.

Post a Comment