Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Mancare Con Amore

Pentru că în ultima vreme  scriem mai mult despre evenimente decât despre restaurante am zis să revenim la vechiurile obiceiuri…Sâmbătă pentru mine şi prietenii mei a fost o seară lejeră iar pentru că noi nu consumăm  Robin and the Backstabbers nu prea am avut unde să ieşim aşa că am transformat-o într-o seară de lejereală. Am fost la film şi după ce ne-am cam plictisit două ore am zis să mergem la o pizza.

După lungi dezbateri unde ce şi cum am ajuns la pizzeria Con Amore, din Livezeni.  Pentru cei care mănâncă sau comandă pizza deobicei ştiu de Alo Radu… acesta e localul fizic al lui “Alo Radu”.  Singura mare problemă e că e cam departe şi noi eram cu maşinile dar tot cred că de la Cinema City până la restaurant am făcut vreo 8 km, dacă-i făceam cu taxi erau 16-18 lei.  Nu e un loc unde ţi-e la îndemână să mergi.

Localul e micuţ, draguţel, singura problemă ar fi împrejurimea că arată un pic cam a şantier dar cum n-am fost niciodată ziua pot doar să presupun. Loc de parcare este cât vreţi voi doar că nu e asfaltat.

Meniul e bogat, în mare parte e doar bucătărie italiană cu pizza, paste  dar mai are şi nişte alternative pentru cei care nimeresc din întâmplare pe acolo cum ar fi platouri cu brânzeturi, sau tradiţionale, durum (shaorma) sau  muschi savoyardo sau cotlet de porc.  Sortimente de pizza sunt vreo 3-4-5 pagini. Ceea ce mi se pare exagerat de mult şi sunt convins că 80% din ele sunt comandate puţin sau deloc.

Noi în general în locurile noi mergem pe chestii sigure aşa că ai mei comeseni şi-au comandat pizza şi eu mi-am luat Durum de vită, cel din poză e doar jumate, pentru că cealaltă jumate o mâncasem înainte. Pizza e bună se vede că cineva îşi dă intereseul ca să facă ceva deosebit. De exemplue pe diavola era adăugat parmezan, toate au decoruri şi prezentări deosebite. La pizza nu mi-a plăcut blatul că era prea copt pentru gusturile mele dar e o chestie subiectivă.

Durum-ul în schimb la 13 lei e efectiv de jumătate de metru. Şi e bun, lipia e făcută pe loc acolo, doar că e rece, pentru că are salată şi legume crude înăuntru. Iar pentru cei cu un stomac mai sensibil , beware , are un sos de usturoi foarte puternic. În rest preţurile nu sunt neapărat mici, deşi după poziţie ai fi zis că e mai ieftin  decât un local din centru, o stella e 6 lei, pizza sub 20 de lei nu prea este  iar multe produse ajung pe la 30 de lei.

Oricum per total e un local bun dar cred că are o poziţie foarte proastă.Însă dacă vreţi o pizza deosebită altfel decât cu ce v-aţi obişnuit măcar o dată merită să încercaţi.

Iarăşi un mare minus e că nu au pagină de facebook ci profil … şi dacă vreţi să vedeţi poze cu localul sau produsele trebuie să vă împrieteniţi pe facebook ceea ce e o mare mare procărie.  Şi nici check in nu puteţi da pe facebook pentru că nu au pagină. 

Comments (7)

 • Sergiu

  Un loc bun de dus amanta… 😀 Dar acum serios, mie mi s-a parut frumusel, mancarea buna cu de toate pentru toti.

  reply
 • Razvan

  Ei, acum au si pagina de Facebook 🙂 https://www.facebook.com/CONAMOREbyALOORADU
  Si intr-adevar, au unele dintre cele mai bune preparate din oras…ceva deosebit.

  reply
   • Razvan

    A fost facuta doar de vreo 3 saptamani…are un meniu frumos la tab-ul Meniu, ceea ce e un lucru extraordinar, chiar daca se incarca putin mai greu…

    reply
 • Cea mai buna pizza carbonizata din oras.. Si explicatia este: “noi avem cuptor pe lemne, nu ca altii”… Deci daca vreti sa mancati ceva ars, solutia e cuptoru cu lemne=>con amore.

  reply

Post a Comment