Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

Valentine’s Day la Hotel Privo!

Romantism, cadouri mici sau mari, zâmbete și multă dragoste!

Sigur vei dori să faci un cadou potrivit și anul acesta, un cadou pe care îl va accepta cu un mare zâmbet pe buze și-n suflet! Dacă vrei să îi arăți prietenei/iubitei/soției cât de mult ți la ea, Hotel Privo îți ușurează munca și îți pune la dispoziție trei oferte, greu de refuzat!

De Sfântul Valentin alege, pentru jumătatea ta, una din ofertele Privo și veți avea povestea de dragoste pe care ați  visat-o dintotdeauna!

Ziua de 14 feb.poate începe cu cazarea voastră într-o cameră deluxe, urmată de o cină romantică la lumina lumânării, relaxare la centrul Spa, vizită la complexul AER Bărdești – călărie și plimbare cu trăsura. Șampania și căpșunii vă vor încheia, sau nu, noaptea celei mai romantice zi din an. Toate aceste le puteți avea la prețul de 120 euro/cuplu.

Dacă vreți să petreceți mai mult de o zi, în atmosfera romantismului, atunci pachetul de 2 nopți este cel potrivit pentru voi! O cameră deluxe, cină romantică la lumina lumânării, o limuzină care vă va aștepta în fața hotelului pentru o plimbare privată, șampanie, căpșuni și acces la centrul Spa. Două nopți de iubire, relaxare și servicii de foarte înaltă calitate la prețul de 220 euro/cuplu.

Restaurantul Privo vă va îmbrățișa cu un decor și o atmosferă pe măsura momentului. O cină romantică la lumina lumânării, preparate afrodisiace, cu dragoste alese, și muzică live. Cu 110 lei/persoană vă veți simți răsfățați și deosebiți!

Un Valentine’s Day romantic, în cel mai nou, frumos și deosebit hotel din oraș!

Iubiți, să fiți iubiți în atmosfera Hotel Privo!

Contact și rezervări: 0365-424.442

rezervari@hotelprivo.ro

Post a Comment