Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP

Doru de la Parlament … mai cântă

Dacă nu ştiaţi şi unul din foştii solişti de la Parlament e din Tg Mureş. Sigur vă mai amintiţi de Doru, tipul brunet cu părul lung după care erau moarte toate gagicile. Am primit pe mail de la Old City că vineri pe 21 , de sfârşitul lumii, ei ţin Christmas Party şi îl au ca invitat pe Doru Isăroiu şi True Band.

După un mic research pe google am aflat că ei au ceva vechime împreună şi sunt trupa rezidentă din clubul Bucureştean , True Club, din zona bună a Bucureştiului. Chiar dacă ei cântă coveruri n-avem nimic împotrivă. Nu toţi sunt făcuţi să fie mari artişti. Partea faină e că toţi membrii trupei  sunt mureşeni doar că nu-i ştie lumea pentru că ei cântă în Bucureşti.

Din punctul meu de vedere e un must see concert, măcar din perspectiva că e altceva decât aceeaşi Hijack, Rotilos. N-am nimic cu nimeni dar e bună câte o gură de aer proaspăt din când în când. Oricum după ce am văzut că poate face o trupă rodată bine în Coveruri, Incognito, tot în Old City sunt convins că va fi un super concert şi acesta.

Vineri de la 22.00, Christmas Party la Old City Pub, cu Doru Isăroiu şi True Band. 15 Ron intrarea.

Comments (1)

  • fana parlament mai eram… o, la naiba, ce prost picaa

    reply

Post a Comment