Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
34° C
TOP

Oferte de Revelion în Tîrgu Mureş

Am hotărât să fac o listă cu localurile unde puteţi să vă sărbătoriţi de revelion anul acesta.

Restaurante:

Restaurant Atrium din Ungheni: meniul costă 190 lei. Accesaţi acest link pentru a vedea meniul (mi se pare foarte reuşit).

Restaurant Caesar Tg Mureş. Meniul 220 de lei. Click aici pentru a vedea ce conţine meniul. Observ că oferă diversitate muzicală (populară şi uşoară, românească şi internaţională).

Restaurant Atlas Tîrgu Mureş meniul 135 de lei. Despre ei am auzit că au o mâncare suuper bună. Aveţi şi un link pentru a trage cu ochiul ce se va găsi pe masă în ziua cea mare.

Restaurant Maris Tg Mureş, meniu 170 de lei. De când l-au renovat arată chiar bine. Se vede că e bine îngrijit. Click aici pentru a studia meniul oferit pentru noaptea dintre ani.

Restaurant La Gala Tîrgu Mureş, meniu 159 de lei. Şi acest restaurant este renovat, încă nu am fost dar am auzit ca e ok. Meniul îl găsiţi aici. 

Restaurant Darina are o ofertă variată pentru toate restaurantele. La Peştişorul de Aur din Sâncrai şi restaurantul de pe Bega meniul este 170 de lei. La restaurantul din zona Dacia (nici nu ştaim că au acolo deschis vreun local) meniul e 150 de lei iar în Ungheni au două oferte sala muzică românească 150 LEI /persoana, sală muzică ungurească 140 LEI /persoană. Aveţi aici link cu meniul oferit în toate restaurantele.

Nici cei de la Tempo nu îşi închid uşile şi organizează revelionul al cărui meniu costă 180 lei/persoană. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-307.225.

Hotelul Grand cel mai fancy(nota Mihai:în opinia cui?)  hotel la ora actuală, îşi permite să pună un scor cam mare pentru acest revelion şi anume 300 lei/persoană. Pe lângă mâncare şi băutură va fi şi un grandios foc de artificii. Pentru rezervări şi informaţii suplimentare sunaţi la 0744-960.345. (nota Mihai: o să fie focul de artificii făcut de primărie că doar nu-ţi imaginezi că o să tragă Primaria la 12.00 şi lângă Grandul altul)

Hotel Continental din Tîrgu-Mureş şi-a setat meniul la 250 lei/persoană, preţ în care sunt incluse destul de multe delicatese. Pentru a afla exact ce puteţi primi în banii ăştia suntaţi la numărul de telefon 0372 658 800.

Petrecerea dintre ani este organizată şi la hotelul President din Tîrgu-Mureş iar meniul este tot 250 de lei/persoană. Am fost în sala Pink a hotelului President şi mi-a plăcut decorul, astfel că dacă vă plac asemenea petreceri înrudite cu nunţile, puteţi alege restaurant President, o să vă placă. Nr de telefon unde puteţi afla şi mai multe e 0265 252 388. Vă las şi un link să vă enervaţi puţin pe pagina lor oficiala încercând să acesaţi oferta de revelion.

Castelul Haller are ofertă de Revelion dar normal că nu pun preţul. E una din cele mai elegante locuri de la noi din judeţ dar lasă de dorit la partea de reclamă şi comunicare ca de altfel 99% din unităţile HoReCa Mureşene.  ii puteti contacta la 0747049819 sau 0265458137

Puburi, cafenele şi baruri.

Gallery The Pub nu au vrut să divulge informaţii în format electronic, aşa că am primit un îndemn pe care îl transmit mai departe. “0726.68.44.44 sunaţi aici la nr de rezervări şi veţi obţine toate detaliile. Vă mulţumesc”. Măcar ştim că organizează ceva :).

La ora asta Office-ul nu mai are nevoie de nici o prezentare. Vă anunţ doar că ei îşi au portile deschise de revelion aşa că sunteţi bine aşteptaţi să petreceşi cu oameni faini şi muzică la fel. Acolo e imposibil să nu te simţi bine, mereu e atmosferă de petrecere iar de revelion ma îndoiesc că ar fi altfel.  Meniul e 150 de lei, va fi all you can eat and drink… şi la cum îi ştiu eu pe cei care frecvenetază Office-ul, o să se cam creeze pagubă, pentru că acolo se bea nu glumă. PS: pe mine mă cam deranjează fumul…

În Sagarevelionul de anul acesta pare tentant. Costa 120 de lei în care e inclus un bufet suedez şi vin spumant. Muzica cu Kaszika iar ofertă specială, dacă vă înscrieţi până în data de 24 decembrie costă doar 90 de lei.

Dublin Irish Pub au ocolit să dea răspuns întrebărilor mele dacă organizează o petrecere cu ocazia anului nou şi cât costă un meniu. Am primit doar un număr de telefon pe care îl aveţi aici 0741474388; eu am auzit că ar avea un preţ de  390 380 de lei , într-adevăr cu mancare şi băutură all you can eat and drink. Nu e confirmată informaţia, doar la numărul de telefon se poate afla adevărul absolut, dar dacă într-adevăr acesta este preţul corect sunt curioasa cine naiba va merge.(notă Mihai: o să meargă multă lume şi tema Revelionului e  Hippie). Am primit si un link al evenimentului.

Zone X organizează revelion. Gentiana şi Rotilos cântă live , meniul e 250 de lei şi e cu Vin, bere, sucuri la discreţie.

Tocmai am aflat ca J’ai Bistrot, deşi mai silenţioşi în ultima vreme, nu îşi trag obloanele de Revelion şi organizează un Rock Hall of Fame Party. Pe scurt va fi o petrecere cu temă rock stars adică ţinută obligatorie rock (and roll dacă preferaţi). Meniul costa 170 de lei, sumă în care aveţi inclusă câtă băutură poftiţi (mi se pare curajos din partea lor) şi ceva de mâncare. E foarte ingenioasă şi creativă ideea marca J’ai Bistrot. Pentru detalii suplimentare şi cum vă puteţi înscrie, accesaţi aici pagina de facebook a evenimentului. 

Următoarele localuri nu mi-au raspuns deloc Piaf, Zanza, Backstage. Dacă primesc vreun răspuns în zilele următoare am sa revin cu un update.

Mi s-a confirmat 100% că următoarele localuri nu fac petreceri pentru public de Revelion: Old City Pub, Barock, Incanto, Square, Piaf.

Cam despre aceste localuri din Tg Mureş am eu habar că organizează petreceri pentru Revelion 2013. Dacă mai aveţi vreo sugestie vă rog mult să îmi spuneţi şi mai completăm lista. Vă urez încă de pe acum la mulţi ani tuturor.

Poza e luată de aici.

 

Comments (4)

Post a Comment