Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Dragi patroni , manageri , PR-isti si directori de marketing…

… de la tot felul de localuri , pub-uri , club-uri samd. Eu stiu ca in ziua de azi e destul de greu si complicat sa organizezi evenimente. E destul de scump sa le si promovezi… insa atunci cand e gratis si bine facut de ce sa nu profiti?

Faceti si dumneavoastra un efort micut si incercati sa va faceti program pe o luna de zile si daca nu pe o luna  macar pe doua saptamani asa cum exceptional doar clubul jazz are . Ca sa nu ne trezim joi ca avem 15 evenimente vineri despre care ar trebui sa scriem si n-avem oameni , si nici timp.

Puteti chiar sa ne trimiteti mail-uri din timp cu ce aveti de gand sa faceti, sa ne cereti o parere din  caci stim ca treceti pe la noi destul de des. Si bine ar fi sa nu ne scrieti doar cand va facem praf evenimentele , cluburile si localurile pentru ca uneori se intampla sa meritati, poate vreti sa ne tineti la curent cu ce faceti , ce schimbari aduceti fara sa trebuiasca sa facem noi munca de detectivi.

Ca de bine de rau , in ultimele 6 luni outinmures.ro e cel mai bine pozitionat site de evenimente si opinii despre localuri din tot judetul.  Si chiar nu ne face placere sa scriem lucruri nasoale dar stiti voi… astea sunt cele mai usor de aflat pentru ca nimeni nu va lauda cand faceti lucruri bune si la prima greseala sunt o gramada de binevoitori care ne scriu. Asa ca daca am avea un flux constant de vesti bune din partea dumeanvoastra am gasi un mod sa echilibram opiniile …. dar pentru asta trebuie sa faceti si voi un efort.

ah si daca tot ne scrieti incercati sa ne mai scrieti(comentati) si atunci cand scriem lucruri bune ca sa stim ca sunteti prin zona si sa ne cunoastem inainte sa ne injuram si sa ne atacam pentru un articol negativ. pentru ca absolut toata lumea am impresia ca vrea sa fie injurata inainte sa-si faca simtita prezenta…

Si daca va intrebati … aici se poate si cumpara publicitate. Intr-adevar in primul rand ca sa fiti eligibili trebuie ca noi sa nu fi ajuns la 3 articole negative  despre locatia sau evenimentul dv.  in rest apelati cu incredere la un mail …. pe contact at outinmures.ro 

in rest sa ne auzim cu bine si mai ales sa va auzim mai bine….

Post a Comment