Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
2° C
TOP

Electric Castle – Ziua 2 (vineri)

Numărul de oameni prezenți la această ediție este în continuă creștere: vineri numărul a ajuns la 44.000. Ce e mișto? Nu mai plouă! Și aparent vremea se anunță la fel de mișto și astăzi.

Vestea proastă este că London Grammar nu a fost înlocuit de nimeni. Cei de la Electric doar au mutat Kensington de pe scena Hangar la Main Stage. Dezamăgitor, dar nu avem ce-i face.

Cum a fost vineri?

It’s good to be home. Hello, Romania!” au fost primele cuvinte ale lui Barry Ashworth, fondatorul Dub Pistols, o trupă care a venit la Electric Castle de la prima ediție și se întoarce an de an dintr-un motiv foarte simplu: publicul de aici. „Provocarea noastră este să dăm tot ce avem mai bun în fiecare an și să venim cu ceva nou în fiecare show”, spune Barry. Son Lux au urcat pe scena principală pentru a-și prezenta în premieră pentru România noul album Brighter Wounds, cu care se află în plin turneu european. Ryan Lott își descria proiectul Son Lux, cu referire la versatilitatea muzicii pe care o creează, ca o „lume a sunetelor”, spre care au călătorit aseară și miile de oameni din fața scenei principale.

Mura Masa și-a confirmat reputația și a adus la castel piesele de pe primul său album, iar Excision a reușit să doboare recordurile de public înregistrate până acum în fața scenei principale. Prima lui experiență în România a fost un spectacol complet, „The Paradox”, pe care artistul l-a gândit în cele mai mici detalii, de la muzică la efectele vizuale care au beneficiat din plin de cei 500 metri pătrați de ecrane LED.

Astăzi cum nu mai este London Grammar, așteptăm Subcarpați. Iar pasionații de muzică electronică așteaptă cu mare drag Richie Hawtin. Și să stăm bine mersi pe iarbă cu o bere și un burger că sunt convinsă că vom avea parte de o super vreme.

Photo credits: Electric Castle

 

Post a Comment