Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Expoziţie inedită la Teatru Ariel

Începând cu 22 mai şi până în data de 23 iunie, Teatrul Ariel (în noul sediu, acela frumos amenajat în care se află şi librăria GOG) găzduieşte o expoziţie ce are ca protagonist fierul ruginit. 

Expoziţia nu poate fi clasificată concret nici în pictură, nici în sculptură, ci doar în artă. Lucrările lasă astfel loc privitorului să constate că orice obiect (pe cât de inutil sau uzat ar părea la prima vedere) poate constitui tema principală într-o poveste.

Pe principiul “nimic nu se pierde, totul se transformă”, sunteţi invitaţi să vedeţi lucrările lui Simone Henin (Belgia) la Teatrul Ariel în cadrul expoziţiei Poveştile Ruginii.

„1987, anul în care o nouă pasiune apare în viaţa mea. Autodidactă, nu ştiam cât de devoratoare va deveni pentru mine ARTA. Momentan conduc un atelier de pictură, pastel şi sculptură în hârtie la Maison de la Laïcité din Andenne, Belgia. Bucuria de a împărtăşi cu cei din jur pasiunea mea, reprezintă cea mai mare plăcere. Dintr-o revelaţie în alta lucrez momentan în 3D cu un material mai puţin apreciat: fierul ruginit. A oferi o nouă viaţă trecutului imprimat în dantela ruginii, a crea imagini, a simţi emoţiile unui nou început, reprezintă pentru mine o mare provocare.” – Simone Henin

O lună plină de cultură!

Post a Comment