Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
8° C
TOP

Festival “La Damburi” Satu Mare

La Damburi este un festival ajuns la editia a doua, iar in spatele lui se afla niste tineri motivati si dornici sa faca o diferenta in lumea lor, organizand un eveniment de calitate la ei in oras, respectiv Satu Mare.

Festivalul ii are in line-up pe urmatorii: Suie Paparude, Chimie Oficial, Omul cu Sobolani, Vlad Dobrescu si altii.

Pe langa momentele muzicale, in cadrul festivalului veti intalni si alte activitati distractive cum ar fi:   sa iti creezi gratuit propria traista urbana la atelierul “Crafting Traditions”, sa imbraci un balon gonflabil gigant, sa prinzi curaj si sa te distrezi! 

De asemenea ai ocazia sa iti amintesti de jocurile copilariei: sotron, ratele si vanatorii, elastic, tenis de picior, baba oarba, bataie cu apa, jocuri cu baloane de sapun, workshop de zmee, sau sa participi la o demonstratie si workshop de space painting cu SprayARTist

Mi se pare o initiativa extraordinara, iar din descriere pare ca va fi foarte amuzant, iar oamenii faini vor lua parte negresit.

Participarea la festival este gratuita, doar la after party se percepe o taxa modica de 15 lei. Daca esti din alt judet, exista posibilitate de  cazare in camping in incinta taberelor scolare, la 30 de minute de locatia festivalului. Tariful este de 10 lei pe noapte, care include acces la dusuri si la bai!

Wow, suna excelent, daca aveti timp va recomand cu caldura sa dati o tura pana acolo.Felicitari organizatorilor pentru initativa, si sper sa se ia si la altii.

Festivalul are loc weekendul urmator in 28-29 august, iar pentru a afla exact unde se tine festivalul si alte detalii, click aici.

Post a Comment