Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Review Meniul Zilei Shusha

În această săptămână am decis să nu alegem un restaurant ci un local mai micuț, mai puțin spațios și cu specific fastfood, american și anume Shusha!

Meniul zilei a fost compus din:

  • Luisiana Cup
  • Clasic Hamburger/New Yorker/Broadway Sub
  • Desert

Pentru că sunt doar două măsuțe, am ales-o pe cea de lângă geam, cealaltă fiind ocupată, și am așteptat cuminți să ne fie gata mâncarea. Doamna care preia comenzile și le și servește ne-a prezentat foarte detaliat meniul zilei, spunându-ne fiecare sandwich ce conține. Astfel am ajuns să alegem, ca “felul doi” broadway sub-ul.

Luisiana Cup a fost supă de varză cu carne și cârnăciori, o supă ușor picantă, consistentă și potrivită ca și cantitate. A fost bună la gust, condimentată și caldă potrivit, ne-a plăcut această Luisiana Cup.

IMG_4322

IMG_4325

În timp ce ne mâncam supele, felul doi era pregătit. Nu am așteptat deloc mult timp până ca acesta să fie gata. Ale noastre Broadway Sub au avut șnițel de pui, salată, un sos bun și mult, felii de măsline verzi care au dat un gust bun sandwich-ului. Mare, bun și sățios.

IMG_4330

Desertul l-am luat la pachet, acesta fiind reprezentat de un foietaj cu mere. A fost un desert proaspăt și bine primit. Nu a fost el unul gătit, nici nu cred că s-ar pune problema să îl prepare acolo dar…bine că se dă un desert.

IMG_4331

A fost un meniul zilei bun, mâncat în cel mai mic local de până acum. În interior nu mirosea a mâncare, asta și pentru că era ușa și geamul larg deschise. Doamna la care ne-am comandat mâncarea a fost foarte drăguță, ne-a prezentat meniul și la plecare ne-a spus și care este site-ul micului localului.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 15 lei. Dacă vă place un astfel de meniul zilei, gen fastfood dar și cu specific american, cu rețete originale, cu servire rapidă da, vă recomandăm să încercați Shusha.

Trebuie să spun că am mâncat mai bine aici față de unele restaurante locale, chiar dacă nu sunt fan mâncare gen fastfood!

Meniul zilei de mâine îl puteți vizualiza accesând, cu încredere, link-ul meniulzilei.info

Vă urăm poftă bună și vă așteptăm cu păreri!

Post a Comment