Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Festivalul Porţilor Dechise 15-17 iulie 2011

Nu ştiam că avem şi Festivalul Porţilor Deschise, dar facebook mă ţine la curent.  Nu ştiu ce presupune asta, că în afară de concerte nu am văzut nimic special. Iar pe site-ul primăriei, care organizează evenimentul, nu găseşti decât afişul. Probabil un alt “zilele târgumureşene”  de o mai mică intensitate.

Deci avem muzică populară, un Dj. Project feat Giulia şi Direcţia 5, coadă de afiş . Toate pe scena din Cetatea Medievală. Care cum cântă,  habar nu am.

Ştiţi voi mai multe?

Comments (6)

 • Cristina

  Pai…. site-ul Directia 5 zice orice numai Tirgu Mures nu :)))

  reply
 • Ai dreptate! Cineva să-i anunţe şi pe ei :)))

  reply
 • Oana

  Festivalul asta cik ofera posibilitatea locuitorilor orasului de a se familiariza cu partea mai putin vazuta a administratiei publice locale, cu vizite la mai multe birouri, servicii si directii din cadrul primariei, respectiv activitati specifice ale functionarilor publici. Toate astea pe langa programul artistic din cetate….

  reply
 • ioio

  “10 Iulie – Ramnicu Valcea, turneu Timisoreana

  16 Iulie – Simleul Silvaniei, Festivalul orasului – Super concert Directia 5, lansare single “Iti multumesc” ”

  Pai probabil ca dupa ce termina “turneul Timisoreana” cam pe data de 14, ajung in mures si pe 15 au concert aici, dupa care se indreapta spre simleul silvaniei. 🙂 .

  Poate pe site au uitat sa mentioneze si de “festivalul portilor” deschise de pe aici .

  reply
 • Negrea Dorin

  Am fost ieri jumatate de ora la cetate, slaba miscare, slaba organizare, putina lume, putine atractii si majoritatea aceleasi ! Am fost in jur de ora 7… ar trebui desfiintat si facut din 2 festivaluri de genu’ proste, 1 bun… 🙂

  reply

Post a Comment