Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Cine poarta ceasuri de mana?

De când mă ştiu am avut ceas de mână. De la ultimul Fossil cumpărat de prietena mea cadou de ziua mea nu mai port ceas. S-a stricat pur si simplu şi dus a fost. Dar am purtat mult timp…

Acum m-am gândit că ar fi fain să revin la vechile obiceiuri. Că e sexy…cine poartă ceas pe mână ca să se uite cât e ceasul? Sincer acum? cineva?

Şi adevărul e că un ceas arată bine. Brăţările , ghiulurile şi alte bădărănii mi se par urâte. Eleganti sunt butonii de cămaşă de exemplu sau un ac de cravata discret. Dar pentru astea mai trebuie să porţi costume, cămăşi , pantofi ca lumea. Ceasuri de mana poate purta în schimb oricine. Şi unul ca mine care e mai mult casual, cu tricou şi blugi şi totuşi să fie elegant.

Aşa ajungem la problemele mele. În primul rând eu sunt genul care nu poartă chestii gen Armani , DG si alte urâţenii de-astea. Dar îmi place să am lucruri de calitate , eventual scumpe sau mă rog… la cel mai bun raport preţ/calitate. Dar să nu fie opulente.

Am intrat în câteva magazine din  oraş dar sincer vă spun nu mă descurc. Nu pot studia în linişte şi pe îndelete caracteristicile. Mi se par  oricum mult mai scumpe decât online. Online e greu să găseşti magazine de incredere cu ceasuri de mana.  Aşa că mă aflu într-o foarte mare dilemă. O soluţie e reclama asta nouă de sus din dreapta ….  dar magazine fizice în care să ma simt comfortabil în Tg Mureş sunt? cumpără cineva ceasuri din magazin? de unde?

Comments (9)

 • eu chiar port, chiar tot timpul, chiar mă uit și la dânsul, chiar ca să aflu cât e ora și chiar îi duc lipsa atunci când se întâmplă să nu-l am pe mână (foarte rar).

  reply
  • dan

   Ceasuri doar din magazin cumpar pt ca in ziua de azi orice poate arata bine in poze (fotograf bun + soft) iar un ceas trebuie sa stea bine pe mana ta. Poate tu ai mana subtire iar ceasul nu pare asa mare in poza si va arata urat, poate ai mana groasa si ceasu e cu un cadran mic si iaras nu va arata ok, ca sa nu mai zic de cele patrate/ dreptunghiulare care pot fi prea late pe incheietura etc etc. Iar daca gasesti ceasul care iti place live apoi il poti comanda de pe net daca e mai ietin si crezi macar 90% ca nu e chinezesc.

   reply
 • aaa… și sunt și magazine, dar ți le zic pe când ne vedem, ca să nu-ți faultez reclama.

  reply
 • dan

  Si am uitat sa zic ca site-ul time24 nu e site de ceasuri. Enumar doar cateva din marcile pe care un magazin care se respecta ar trebui sa le comercializeze si nu o face: atlantic, seiko, tissot dar au in schimb hugo boss si just cavalli si roberto cavalli ….

  reply
 • Ceasurile din ziua de azi sunt un accesoriu cu o funcție utila dar și un indicator al statutului social.Si as opta pentru un magazin online, e gama mai diversificata

  reply
 • Ia-ti din nou Fossil. Sunt ceasuri bune

  reply
 • Iulian

  Salut,personal consider ca ceasul precum si cureaua de la pantaloni sunt accesorii obligatorii pentru un barbat stilat.Nu ma simt deloc in largul meu cand plec (de cele mai multe ori in graba) de acasa fara unul din ele.Da,ceasurile din magazine vor fi intotdeauna mai scumpe decat cele din online unde nu platesti chirii exorbitante,utilitati si nici salari si contributii.
  Mi-a placut articolul dvs!

  reply

Post a Comment