Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP
cineplexx

Filme noi de Oscar la Cineplexx!

Săptămâna aceasta la Cineplexx avem parte de lăudatul film Belfast, subtitrat în română, dar și dublat în maghiară, și filmul de acțiune Ambulanța cu Jake Gyllenhaal.

BELFAST ( AP12 )

PREMIERĂ: 18 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Sir Kenneth Branagh, Jamie Dornan, Judi Dench, Ciarán Hinds, Caitriona Balfe, Jude Hill

SINOPSIS

În vara lui 1969, Buddy, în vârstă de nouă ani, știe exact cine este și unde îi este locul. Face parte din clasa muncitoare din nordul Belfastului, e fericit, iubit și în siguranță. Lumea lui este o se desfășoară pe strada casei lui, în inima unei comunități care râde și rămâne împreună.

Când familia ta extinsă locuiește pe aceeași stradă, este imposibil să te pierzi, pentru că toată lumea din Belfast cunoaște pe toată lumea. Și în fiecare minut liber, în întunericul cinematografelor și în fața televizorului, filmele americane și televiziunea americană sunt cele care îi călăuzesc viața și visele lui Buddy.

Dar, pe măsură ce anii 1960 se termină, chiar dacă omul a ajuns pe Lună, zilele de arșiță din august transformă visele din copilărie ale lui Buddy într-un coșmar. Nemulțumirea socială explodează brusc pe strada lui Buddy și escaladează rapid. Mai întâi un atac mascat, apoi o revoltă și, în cele din urmă, un conflict la nivel de oraș, cu religia aprinzând flăcările mai departe. Catolicii versus protestanții, vecini iubitoare cu doar o bătaie de inimă în urmă, au început să fie dușmani de moarte acum.

Buddy trebuie să înțeleagă haosul și isteria și acest nou peisaj de izolare, populat de eroi și răufăcători, zărit cândva doar pe ecranul cinematografului, dar care acum amenință să răstoarne tot ceea ce știe și iubește, în timp ce o luptă aprigă se desfășoară în propria sa curte.

Mama lui se luptă să facă față, în timp ce tatăl lui lucrează în Anglia, încercând să facă destui bani pentru a întreține familia. Unitățile de civili guvernează, vieți nevinovate sunt amenințate. Buddy știe la ce să se aștepte de la eroii săi – a petrecut ore întregi în fața unor western-uri precum High Noon și The Man Who Shot Liberty Valance – dar poate fi tatăl său eroul de care are nevoie? Își va sacrifica mama trecutul pentru a proteja viitorul familiei? Cum pot fi ținuți în siguranță bunicii lui iubiți? Și cum poate să iubească fata visurilor sale?

Răspunsurile se află în călătoria convingătoare, amuzantă, emoționantă și sfâșietoare a lui Buddy prin revolte, violență, bucuria și disperarea relațiilor de familie și agonia primei iubiri, toate însoțite de dansul, muzica și râsetele pe care numai irlandezii le pot aduna atunci când lumea se întoarce cu susul în jos.

Pentru că ce altceva poate face Buddy? Aceasta este singura lui lume. Acesta este Belfast

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

AMBULANȚA: SALVARE CONTRACRONOMETRU ( N15 )

AVANPREMIERĂ: 18 martie 

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Acțiune, Dramă, Thriller

DISTRIBUȚIE: Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long

SINOPSIS

În doar câteva ore pe străzile din L.A., trei vieți se schimbă pentru totdeauna.

În acest thriller alimentat de adrenalină al regizorului și producătorului Michael Bay, veteranul decorat Will Sharp (câștigătorul Emmy Yahya Abdul-Mateen II- Candyman, The Matrix Resurrections), disperat să facă rost de bani pentru a acoperi facturile medicale ale soției sale, cere ajutorul singurei persoane pe care o cunoaște și la care nu ar trebui să apeleze – fratele său vitreg Danny (Jake Gyllenhaal, nominalizat la Oscar® – Zodiac, Spider-Man: Far From Home). Un infractor de carieră, dar charismatic, Danny îi oferă în schimb un jaf: cel mai mare furt bancar din istoria Los Angelesului: 32 de milioane de dolari. Fiindcă în joc e supraviețuirea soției sale, Will nu poate spune nu.

Dar când evadarea lor merge spectaculos de prost, frații disperați deturnează o ambulanță în care se află ) la bord un polițist rănit care se agață de viață și asistenta Cam Thompson (Eiza González – Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver.

Într-o urmărire de mare viteză care nu se oprește niciodată, Will și Danny trebuie să se sustragă intervenției massive a oamenilor legii, care se extinde la nivelul întregului oraș, să-și țină ostaticii în viață și să încerce cumva să nu se ucidă unul pe altul, totul în timp ce execută cea mai nebunească evadare pe care LA a văzut-o vreodată.

Ambulanța: Salvare contracronometru este produs de Michael Bay, p.g.a., Bradley J. Fischer, p.g.a. (Zodiac, Shutter Island) pentru New Republic Pictures, James Vanderbilt (Zodiac, Scream) și William Sherak (Ready or Not, Scream) pentru Project X și Ian Bryce (nominalizat la Oscar®, franciza Transformers, Saving Private Ryan).

Scenariul îi aparține lui Chris Fedak (Prodigal Son, Chuck), bazat pe povestea și scenariul originale ale thrillerului danez Ambulancen din 2005, scris de Laurits Munch-Petersen și Lars Andreas Pedersen.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Post a Comment