Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
22° C
TOP
cineplexx

Filme noi la Cineplexx de Crăciun!

Nu unul, ci patru filme te așteaptă săptămâna aceasta la Cineplexx!

AQUAMAN ȘI REGATUL PIERDUT (AP12)

PREMIERĂ: 22 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română 

GEN: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF

DISTRIBUȚIE: Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Ben Affleck

SINOPSIS

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia lui Aquaman și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTANUL NOIR. FILMUL (AG)  

PREMIERĂ: 22 decembrie 

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical, Romantic

DISTRIBUȚIE: Annouck Hautbois, Benjamin Bollen, Antoine Tomé, Fanny Bloc, Jeanne Chartier

SINOPSIS

Bazat pe serialul de succes internațional, filmul spune povestea începuturilor îndrăgitului duo format din adolescenții parizieni Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste, care devin puternicii supereroi Buburuza și Motan Noir și își unesc forțele pentru a proteja Orașul Luminilor de un periculos superticălos cunoscut sub numele de Hawk Moth.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI 

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

CRĂCIUNUL PE STRADA CIZMARULUI (AG)

PREMIERĂ: 22 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română 

GEN: Familie

DISTRIBUȚIE: Kris Olsen, Kåre Conradi, Mathias Luppichini, Lene Kongsvik Johansen, Kaya Ekerholt McCurley

SINOPSIS

În ajunul Crăciunului, Stine, în vârstă de 11 ani, călătorește clandestin cu trenul până într-un mic orășel. Căutând să se adăpostească de noaptea rece de iarnă, tânăra se strecoară într-o casă de pe strada Cobbler – mai exact, în atelierul cizmarului Andersen. Bătrânul morocănos care preferă liniștea se împotrivește prezenței neastâmpărate fetițe. Cu toate acestea, întâlnirea le conduce viețile într-o nouă și neașteptată direcție…

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

GOLUL VICTORIEI (AP12)

PREMIERĂ: 22 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română 

GEN: Comedie, Dramă, Sport

DISTRIBUȚIE: Elisabeth Moss, Michael Fassbender, Will Arnett, Rhys Darby, Angus Sampson

SINOPSIS

Regizat de câștigătorul premiului Oscar, Taika Waititi și inspirat de o poveste reală, „Golul victoriei” urmărește drumul echipei naționale de fotbal a Samoei Americane, notorie pentru înfrângerea lor istorică cu 31-0 din 2001.

Fiind în pragul Calificărilor pentru Cupa Mondială, echipa îl angajează pe antrenorul Thomas Rongen (Michael Fassbender), care se află într-o situație dificilă, sperând că va putea transforma la 180° cea mai slabă echipă de fotbal din lume.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment