Târgu Mureş
02 Dec, Thursday
10° C
TOP

Finalistul Masterchef gătește pentru tîrgumureșeni

Începând cu luna martie  2016, Hanul Manadas din cadrul complexului Prezident Tîrgu-Mureş serveşte preparate Master Chef pentru clienţii săi, odată cu venirea la cârma bucătăriei restaurantului a lui Liviu Balint, finalistul ediţiei a 5-a a renumitului show de televiziune.

Pe lângă preparatele pe care le va pregăti şi meniul bine gândit cu o lună în avans, Liviu se va ocupa și de gestionarea hanului, socializarea cu clienții, evenimentele de divertisment și implementarea de programe intrând în atribuțiile acestuia.

“Pentru mine povestea MasterChef merge mai departe, odată prin colaborarea mea cu Hanul Manadas din Tîrgu-Mureş, cât şi prin proiectul cu Podravka România, care m-a ales brand ambasador pentru brandurile Vegeta şi Eva. La Tîrgu-Mureş mă simt ca acasă. Oraşul, oamenii, colegii sunt deosebit de primitori. Am venit împreună cu familia deoarece cred foarte mult în acest proiect şi îmi doresc să îmi pun amprenta nu doar în bucătăria restaurantului ci şi pe dezvoltarea localului.”

La meniu finalistul MasterChef a început să lucreze din luna februarie dorind să vadă rezultatele muncii sale, să vadă dacă clienții hanului pleacă mulțimiți de preparatele noii bucătării. Imaginație, creativitate, exigență, pasiunea pentru gătit și încrederea de sine ăși va pune, cu siguranță, amprenta în bucătăria restaurantului.

“Aici, are libertatea şi responsabilitatea de a pune la cale un meniu care să convingă mureşenii că nicăieri nu-i mai bună mâncarea ca la Hanul Manadas. Sunt convins că o să reuşească!” menţionează Noni Gaşpar, unul dintre cei doi proprietari ai Hanului Manadas.

Pe lângă bucatele tradiţionale, Liviu a pregătit multe surprize pentru mureşeni. Pe modelul marilor restaurante europene, clienţii vor experimenta gătitul la masă, pregătindu-şi ei înşişi friptura de vită pe rocă vulcanică. “Îmi doresc să mă implic cât mai mult în dezvoltarea Hanului Manadas, bazându-mă atât pe creativitate, pe experienţele mele culinare din afara ţării, în special din Italia, cât şi pe îndemânarea mea în bucătărie.”, a declarat Liviu Balint.

hotel president

Mai mult de atât, Liviu Balint MasterChef vrea să își mărească echipa!

Dacă crezi că poți accepta această provocare, nu ezita și trimite-ți CV-ul!

sursa: tirgumureseanul

Post a Comment