Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
1° C
TOP

LEROY MERLIN se deschide la Tîrgu Mureș

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 11 martie 2016, cel de-al 11-lea magazin din rețeaua proprie,la noi în oraș, consolidându-și în acest fel prezența în Transilvania.

4x3 ro

Noul magazin, care dispune încă de la deschidere de peste 28.000 de produse, este situat în cadrul Promenada Mall pe strada Gheorghe Doja, nr. 243 și se întinde pe o suprafață de 14.000 mp.

În plus, LEROY MERLIN este singurul magazin de bricolaj care pune la dispoziția clienților săi un Drive-In de 4.000 mp care facilitează cumpărăturile voluminoase: clientul intră cu mașina, încarcă marfă direct în mașină și plătește la casele special amenajate. Acesta este un serviciu chiar util și bine venit!

Noul magazin propune clienților săi atât produse de calitate la prețuri mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cât și servicii de livrare expres, retur, rambursare de 2x diferența, serviciul post vânzare, finanțare, debitare lemn, mixare vopsea, închiriere sau încercare unelte.

Servicii-Leroy-Merlin-Tirgu-Mures.jpg

O echipă de aproximativ 100 de angajați oferă locuitorilor din Tîrgu Mureș și din împrejurimi consiliere specializată pentru achiziționarea produselor de la raft, propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client, pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

Magazinul LEROY MERLIN va avea programul:

Luni – Sâmbătă 08:00 – 21:00 

Duminică 09:00 – 20:00

„Magazinul LEROY MERLIN din Tîrgu Mureș este cel de-al cincilea magazin din rețeaua noastră în zona Transilvaniei. Alături de Cluj, Sibiu, Brașov consider că Mureșul își merită locul printre cele mai dinamice județe din punct de vedere economic, social și cultural din această regiune a țării, cu o dinamică remarcabilă în ultimii 5 ani. LEROY MERLIN își propune să devină un punct de reper pe piața de bricolaj din România și un partener de încredere pe termen lung, mereu prezent și atent la nevoile clienților săi”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

„Deschidem noul magazin LEROY MERLIN cu promisiunea de a fi alături de locuitorii din Târgu Mureș și din județ ori de câte ori este nevoie de consultanță pentru proiectele de amenajare pe care le au în derulare. Vom oferi întotdeauna produse de calitate la prețuri mici și vom aprecia mereu opiniile şi sfaturile clienţilor noştri pentru a le oferi exact produsele de care au nevoie la preţuri mici”, a declarat Levente Ilyés, directorul magazinului LEROY MERLIN Tîrgu Mureș.

Pentru detalii despre ofertele LEROY MERLIN puteți accesa site-ul companiei www.leroymerlin.ro dar și pagina oficială de Facebook  pentru a primi sfaturi cu privire la amenajarea sau reamenajarea locuinței.

Acestea fiind anunțate, ne vedem, printre rânduri, în ziua de 11 martie 2016 la Leroy Merlin! 🙂

Post a Comment