Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
14° C
TOP

Impresii Rockstadt – Ziua 3

Poate dacă ploaia s-ar opri…

Overview Ploaie

A plouat toată ziua. Am început-o fenomenal. În Brașov am mers toți până la mașină 15 minute prin ploaie, așa m-am simțit de zici că am intrat la duș pe stradă. Am ajuns la festival, ploaie torențială. Se domolește din 20 în 20 de minute ca să înceapă iar la loc. 20 de fotografi îndrugam verzi și uscate, alături de urări teribile ploii. O fo mișto. Măcar a încetat puțin între concerte.

Overview Festival

Așa, acum că mi-am revărsat frustrarea legată de vremea de Electric Castle, vă voi povesti ce și cum s-a întâmplat în ziua 3. În mare, evident.

Dată fiind ploaia, am ajuns mai târziu – începuse deja concertul celor de la Bloodbath. O adevărată demonstrație de death metal. Show-ul a fost interesant, dar din păcate nu am reușit să mă bucur atât de mult de el din cauza ploii, proaspăt venite de la EC. Însă, ce a reușit să mă atragă, a fost modul în care trupa au relaționat cu publicul. Comunicare verbală, non-verbală și paraverbală (vopseaua de pe corpurile celor din trupă a avut un impact enorm, cel puțin pentru mine.)

Apoi, am ajuns la Clawfinger. Ploaia s-a oprit. Mulțumim Cargo. O să vă las aici o melodie ca să vă faceți o idee cât de genial a fost la ăștia. Le-am salvat toată discografia pe Spotify. Click aici.

Accept

Da, patronilor. Au venit și nemții de la Accept. Au adus un heavy metal dospit în bucătărie și copt în cuptorul de lângă. Dacă există o trupă mai dedicată fanilor și live performance-ului, vreau să îi văd.

Dar azi cântă Dimmu Borgir, așa că ne vedem la concert. Pupici <3

Post a Comment