Târgu Mureş
22 Feb, Thursday
9° C
TOP

Impresii și Concluzii Rockstadt 2019 – Ziua 4

Ploaia s-a oprit. Dimmu Borgir la butoane

Htethemeth. Românașii noștri din această trupă au venit să ne delecteze in acea ultimă zi de Rockstadt Extreme Fest. Soilwork. Suedezii au venit cu note grave de Death Metal. Da, recunosc, a fost prima dată ziua aia când am plâns. Da, am plâns. Mama lor.

Artificii și artificuri. Multe, multe artificuri. Apoi, s-a auzit Xibir. Și a intrat trupa legendară, ce va dăinui peste veacuri. Dacă nu, măcar să îi știe mai multă lume, că îs geniali. Ei se numesc DIMMU BORGIR. Trupă norvegiană de symphonic black metal(ceva roc niegru cu o orchestră și un cor în spate, pe lângă instrumentele clasice). În photo pit se împingeau toți. Publicul la fel. Bine măcar că s-a oprit ploaia. Adică ba nu, cum să nu îi placă și naturii de ei?Atmosfera a evoluat de la lugubră la nevrotică la lumânări negre aprinse peste tot. Mai apoi, jocuri orbitoare de lumini și muzică mai alertă.

Interdimentional Summmit, Council of Wolves and Snakes, Dimmu Borgir, Mourning Palace. Doar câteva dintre melodiile pe care le-au cântat. Dați un click pe link-uri să le ascultați. Da. Le fac atâta reclamă pentru că mi-s una din trupele preferat și am și plâns la concertu’ lor. S-au rupt și gâturi. Încă am febră musculară

Concluzii

O fo’ fain. Mai merem. Haideți șî voi în număr cât mai mare, sa creștem numerele comunității metal din România. Și nu de alta, dar poate ne vedem la anul și vă fac poze mișto. Deja s-au anunțat artiști noi, vedeți pe site-ul lor.

Oamenii sunt faini, muzica e genială, atmosfera ca la orice festival de muzică. Singura problemă e că atunci când plouă, nu ai unde sta. Că nu sunt locuri de stat prea multe, și sunt de obicei ocupate toate. Dar având în vedere că spațiul e miculuț, locurile de stat sunt suficiente pentru un public mic ca număr.

Post a Comment