Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
16° C
TOP

Untold 2019 – Ziua 4

Ultima zi de Untold am reuşit să descopăr pe timp de zi toate colţurile pregătite cu meticulozitate de organizatori.

Am ajuns în zona cinematografului în aer liber şi am văzut că lista filmelor proiectate e chiar generoasă : Aqua Man, Ready Player One sau Fantastic Beasts (pe care îl recomand fanilor Harry Potter sau fantasy în general); am trecut pe lângă Casinoul lui Vlad – care era tare popular dar deloc pe gustul meu.
După o scurtă pauză de dolce far niente într-o zonă cu leagăne, cărţi, canapele şi soare am ajuns pe stadion pentru a ne găsi un loc bun la concertul lui Robbie.

La ora 21,20 s-a închis stadionul, care a ajuns la capacitate full, iar în public se simţea puternic tensiunea aşteptării lui. E un sentiment aparte să fii cuprins de emoţia şi energia a 40.000 de mii de oameni. Ne-am încărcat unii de la alţii iar aşteptarea ne-a fost răsplătită de marele Robbie Williams care a pregatit un adevărat spectacol. Unul profesionist, amuzant, energizant şi emoţionant la un loc.

Robbie e un artist complet, matur cu un spectacol atent construit. A venit însoţit de un live band, multe dansatoare – care au schimbat 3 sau 4 ţinute iar punctul culminant a fost marcat de duetul alături de tatăl său, care a făcut tuturor pielea de găină. Iar piesa Angels, cântată spre final, a reuşit să îmi aducă ochii în lacrimi.

Mi-a plăcut mult ce am văzut la Robbie, asta şi pentru că îmi place muzica lui. Sperăm că şi lui i-a plăcut la Untold la fel de mult cum l-am plăcut şi noi pe el.

Ultimii doi artişti care au închis festivalul au fost David Guetta şi Martin Garrix care au mai fost la Untold şi în anii precedenţi. După care a urmat ceremonia de închidere cu un puternic foc de artificii.

Untold 2019 a fost o experienţă cu un nivel ridicat. Se vede că festivalul a ajuns la o maturitate şi se poate număra cu siguranţă printre festivalurile de talie internaţională.

Mulţumim Untold, ne revedem la anul.

Mai multe poze găsiţi aici.

Post a Comment