17 Jun, Monday
0° C
TOP

Incredibil, Roxana Nemes in line-up-ul unui festival

Wooowww! abia astept sa ma duc la festival… si sa ma pis pe mine de ras :)).

Voi vă puteţi imagina că în secunda doi după ce s-a anunţat că nu se mai ţine Peninsula la Tg Mureş toţi cei care şi-au dorit să organizeze ceva la Tg Mureş au zis că e şansa lor? După ce Borbely vorbea de  “vâltoarea tîrgumureşenilor” alţi inteligenţi organizatori de evenimente  au zis că o să facă un fel de White Madness Party numa’ că mai ieftin aşa :)).

Staţi, că vă explic, să pricepeţi: se organizează la Sala Polivalentă în Tg Mureş. O sală cu o acustică deosebită şi un loc minunat pentru un astfel de party care nu va fi aprobat niciodată în viaţa asta pentru o petrecere cu muzică electronică unde lumea mai consumă tot felul de stimulente. Nu o să se aprobe niciodată în viaţa asta să se intre cu băuturi pe suprafaţa de joc sau orice fel de lichide, trebuie să asigure toate scaunele din sala astfel încât să nu-şi rupă unul sau altul capul, trebuie să asigure toate balustradele si balcoanele cu plase ca să nu se treazească vreunu că sare şi în plus capacitatea sălii polivalente e undeva la 4000 de persoane. Dar să zicem că o să-i lase. Se face un line-up mirific  cu Dj optick, Adrian Eftimie, Stereo Palma, Sterbinszky, Flash Mob şi nu în ultimul rând Roxana Nemeş.

Adică 2 români expiraţi , 2 unguri care mixează în cafenele, niste români faimoşi în ţara lor, nişte unguri faimoşi în ţara lor,  Flash Mob care sunt atâta de retardaţi încât îşi pun un nume ca să nu poată fi găsiţi pe youtube şi Roxana Nemeş ale cărei calităţi muzicale sunt sânii, fundul şi faptul că se dezbracă mai repede decât arde un chibrit. :))

Eventimentul va fi prezentat de Cătălin Măruţă! =))

 

Genial!

Seems legit :))

Eu nu vorbesc prostii: aici e pagina de fb evenimentului, aici e grupul de discuţii al organizatorilor, asta e site-ul 

Comments (10)

 • Alinkaaya

  Wow wow!!! Nu sunt de acord cu “2 romani expirati”. Seriously?

  reply
 • “şi faptul că se dezbracă mai repede decât arde un chibrit.” :))))))))) nu ma mai pot opri din ras :))))))

  reply
 • Alinkaaya

  La Peninsula, vin (in general) oameni care asculta “Suie style” , iar la astfel de evenimente, merg oameni care asculta Optick si Eftimie and so on … Si ce daca ii prezinta Maruta? Era mai bine sa-i prezinte Naomi? Acuma, no asta e, cu privire la Roxana nici nu imi dau cu parerea ca e nula despre ea, dar totusi, zic sa nu ironizam asa tare evenimentul, si nici cine il prezinta sau cine vine sa mixeze, sa vorbim dupa. Who knows?

  reply
 • Alinkaaya

  Imi pute, nu imi pute, treaba mea 🙂 Ma rezum in a-ti spune ca poate ar trebui sa fii impartial cand scrii astfel de articole, nu sa ironizezi inainte de a fi prezent acolo. Daca dupa eveniment vei scrie un articol in care sa descrii cat de penibila a fost atmosfera acolo, inteleg, be my guest!

  reply
 • Wict

  frate du-te repede si cumpara-ti niste pastile ca suferi prea mult! ce treaba ai tu ? 🙂

  reply
 • esti tu destept

  maruta e un fake,un oltenas pus de trust sa faca audiente din papagalii care se uita cat sufera aia cu nasu mare dupa mitea. daca vine metallica si e prezentata de maruta jur ca nu ma duc.
  roxana nemes? whotf?
  bai baieti,poate la voi in tig….(slobozia,giurgiu,urziceni)e ceva super hot.

  stiti voi unde aveti turnulete pe case

  reply

Post a Comment