17 Jun, Monday
0° C
TOP

Concert AUTUMN HOTEL în sufragerie – 09.02

Nici nu ştiu ce s-a întâmplat de nu am scris acest articol mai demult. Am aflat de concert acum câteva săptămâni şi a fost cea mai bună veste pe care o puteam primi. Pentru cei care mă cunosc, sau doar mă au la prieteni pe Facebook, e absolut evident faptul că mă obsedează îmi place foarte mult muzica celor de la Luna Amară.

Astfel că, atunci când am aflat de proiectul iniţiat de Nick Făgădar (Luna Amară), vă puteţi da seama că de fiecare dată când posta câte o piesă pe Youtube, eu a doua zi o şi ştiam pe de rost. În aprilie au avut concert acustic, tot în sufragerie (împreună cu Alex Purje) şi a fost o seară cel puţin drăguţă cu muzică de calitate. La finalul anului 2012, Autumn Hotel au scos primul album (care, de altfel, va fi de vânzare la concertul de sâmbătă). Ca sound, nu mi se pare că s-ar îndepărta prea mult de piesele Luna Amară scrise de Nick Făgădar (Roşu aprins, Albastru sau Chihlimbar). Din trupa care a contribuit la album mai fac parte şi Domi (tobe Urma), Andras (keyboards Kumm), Oigăn (chitară Kumm), Sorin (bas Luna amară), dar la concert vor fi prezenţi doar Nick şi Oq.

În fine, am bătut câmpii prea mult. Ideea principală e că sâmbătă, 9 februarie, Nick şi Oq vor veni în sufrageria J’ai Bistrot să ne cânte piesele Autumn Hotel. Concertul începe de la orele 20.00, iar preţul unui bilet este de 15 lei. Event. Be there! 🙂

Lights and downers

Acum să văd cum fac să ajung până în vară şi la un concert Luna Amară.

Post a Comment