Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP
Uzina

Indian Weekend la Uzina Foto

Se anunță un sfârșit de săptămână tare fain la Uzina Foto! 😀

Pe locuri, fiți gata….start!

Foto summer garden dă startul evenimentelor gastronomice și s-au gândit să înceapă cu preparatele din bucătăria indiană, care este compusă din gustări care constau, de cele mai multe ori, din salate, fel principal, paste, murături şi nemaipomenita pâine – ćapati, care se mănâncă cu legume şi orez. 

Bucătăria indiană este nu numai gustoasă, dar şi sănătoasă. O mare influenţă o are modul aparte de consum al cărnii – cantităţile mici amestecate cu legume sau fructe, uşor prăjite sau înnăbuşite în cratiţă wok. Conform specialiştilor, previne formarea de combinaţii cancerigene în organism, protejează de asemenea împotriva obezităţii şi a diabetului.

Bucătarul care îți va bucura papilele gustative este Chef Constantin Onut, care are o experienţă vastă în lumea bucătăriei fine dining şi Michelin.  

🅼🅴🅽🅸🆄 

  • Porc Vindaloo cu orez basmati aromatizat 375g – 33 lei
  • Curry de legume cu orez basmati aromatizat 375g – 31 lei

Pentru cei care doresc să își rezerve o masă o pot face completând acest formular  iar dacă încă nu știi unde este Uzina Foto, îți spunem că o găsești la adresa – str. Plopilor 12, cartierul Unirii.

Și pentru că mâncarea bună merge foarte bine cu o muzică faină, trebuie să știi că tot vineri, 11 iunie 2021, începând cu ora 17:00, te așteaptă în curtea uzinei pe ritmuri mixate, Bogdan Bompa!

Bogdan deține o colectie impresionantă de aproximativ 8000 de vinuluri, iar vineri te așteaptă într-o călătorie muzicală pe ritmuri de: jazz, Acid Jazz, Future Jazz, latin jazz, house, old school, breaks, classic house, chicago house, house tech, minimal, deep house.

Bunnn… și dacă, totuși, vineri nu ajungi la evenimente, atunci sâmbăta, 12 iunie 2021, este ziua ta bună!

Începând cu ora 17:00, Lowkodi te va încânta cu un set de techno, house și alte genuri conexe servite până aproape de miezul nopții. O seară faină de aproape vară, într-un spațiu fain…alături de ai tăi prieteni și oameni faini… uff dor de zilele acestea ne-a mai fost, nu? 😀

Nu uita!

🔺 Accesul în curte se face din parcare, pe poarta pietonală.
Poți veni și cu animăluțul de companie, “localul” este pet friendly. 😉

Așadar, ne vedem în acest sfârșit de săptămână la Uzina Foto! Cool place 4 cool people!

Post a Comment