Târgu Mureş
01 Dec, Wednesday
6° C
TOP

Înotăm ca să Ajungem MARI

Swimathon este un eveniment cunoscut la noi în oraș deoarece se ocupă cu colectarea de fonduri pentru diferite proiecte sau cauze din comunitatea noastră. Proiectul de anul acesta se numește Înotăm ca să Ajungem MARI și are ca scop achiziționarea de materiale didactice pentru tineri instituționalizați cu scopul ca aceștia să se integreze mai ușor în societate în urma activităților întreprinse și educației non-formale. În cadrul evenimentului vor avea loc ateliere interactive, activități de dezvoltare personală și profesională, ieșiri în natură și diverse evenimente culturale.

Proiectul are loc în data de 11 iunie, între orele 09-13.00 în cadrul Bazinului Olipmpic Tg. Mureș de la Complexul Weekend.

Organizatorii spun că scopul acestui eveniment este:

Formarea a minim 80 de voluntari cu privire la nevoile copiilor instituționalizați, mod de lucru și metode non-formale. Creșterea vizibilității programului „Ajungem MARI” în comunitate și atragerea de noi sponsori si susținători pentru derularea proiectului pe termen lung.

Pentru donații se procedează astfel:

– cu suma de 1, 3, 5, 10 lei pentru fiecare tură de bazin pe care o vor parcurge înotătorii, de exemplu dacă optați pentru varianta cu 1 leu și vor face 20 de ture de bazin atunci veți dona 20 lei;
– cu o sumă fixă de 20, 30, 50, 100, 10 000 lei, sumă independentă de turele de bazin făcute;
– dacă aveți firmă și doriți să ne susțineți o puteți face printr-un contract de sponsorizare;

Donațiile se pot face numerar și organizatorul va face chitanță, prin transfer bancar sau online la link-ul de mai jos:

http://swimathon.ms/?lang=ro&idpage=12&page=show&idproject=24

Împreună Ajungem MARI!

Post a Comment