Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP
Joc cu noi

Joc cu noi înșine – un mozaic de performance on-line

Mozaicul de performance online, Playing with ourselves/Joc cu noi înșine, va fi prezentat vineri, 29 ianuarie 2021 de la ora 17:00.

Producția totală de artă în limba maghiară și engleză este compusă din videoclipuri de tip studiu ale creatoarelor din Târgu Mureș, Oradea, Sfântu Gheorghe, Lituania și Turcia din domeniile teatrului și muzicii, în care creatorii vorbesc despre identitatea femeii, presiunea socială, imaginea corpului în vocile lor individuale, în mod liber, onest și jucăuș.

Tema centrală a spectacolelor video este imaginea corpului feminin – legat de aceasta, cele șapte voci vorbesc prin propria viziune individuală. Poveștile femeilor sunt răspândite cu un indiciu de umor, tristețe, bucurie. Creatoarele spun povești despre propriile vieți și experiențe prin limbajele dansului, teatrului, muzicii și poeziei.

Creatori:

Anna Vinķele (LV, LT); Aysu Serindağ (TR); Anna Bölöni (RO); Elmyra Ragimova (LT); Eszter Oláh (RO); Oproiu Nicolette (RO); Zsófia Tóth (RO);

Lider de proiect: Oproiu Nicolette;

Muzică: Anna Bölöni;

Comunicare: Orsolya Tőkés (RO).

Un link către prezentarea online va fi disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului cu o oră înainte de start. Mozaicul de spectacol va fi, de asemenea, expus personal la sala de expoziții K’arte în ziua difuzării, vizita va fi supusă măsurilor de precauție legate de pandemie.

Performanța se bazează pe donații. Donațiile cu nota „JOACĂ” pot fi transferate la următoarele numere de cont: Revolut: +40749539317; RON: RO53BTRLRONCRT0336921801; EUR: RO03BTRLEURCRT0336921801.

Hai on-line! Hai să vezi Joc cu noi înșine! 😉

Post a Comment