Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

La piata de masini

De cateva saptamani incerc sa-mi vand masina asa ca am ajuns si la piata auto din Targu Mures Ernei. Piata auto din oras este pe DN 15 langa Selgros.

Piata este deschisa zilnic dar toata lumea se duce duminica pentru ca atunci e piata mare. Taxa de intrare este destul de scumpa, 30 de lei.  Pentru 100 de lei pe an puteti sa va rezervati un loc, dar de fiecare data trebuie sa platiti taxa de intrare. Daca nu aveti loc rezervat atunci este indicat sa mergeti devreme, pe la 6.

Pe la ora 8-9 incep sa vina cumparatorii si pe la ora 12 incepe sa se goleasca piata. Este si un mic chiosc unde puteti sa luati mancare si bautira, eu am incercat mititei si erau destul de buni. Preturile sunt ok, 2,5 lei un mic, 7 lei carnatii si 4 lei sucul.

Am pus cateva poze pe FB aici.

Comments (4)

 • acuma daca-ti zic ca esti un pic fraier te superi. Puteai si tu sa scrii: am fost la piata de masini unde incerc sa vand un opel vectra din 2002 motor de x,y,z alea alea. SI nu am reusit ca oamenii nu apreciaza calitatea piele de pui de delfin pe volan, 1500 de wattsi in portbagaj… si nici nu ceream mult … acolo de-o cola si-un logan din 2006 10-15 mii de euro (cursul de acuma doua sapt ca sa faci un pic de reducere).
  Asa se scrie ba cu stil.. :))

  reply
 • eu am fost saptamana trecuta cu un golf 3 motor 1.6i si pana la ora 12 veneau oamenii se uitau si plecau,dupa ora 12 au venit niste oameni au probat masina si direct am vanduto la pretul de 1000 euro.

  reply
 • Foarte interesant. Merita citit!

  reply

Post a Comment