Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP
Flashuri din sens opus

Lansare Flashuri din Sens Opus de Marian Godină, joi 10 martie

Mă gândesc că toată lumea care este pe net, a auzit de Marian Godină polițistul de la Rutieră, din Brașov. Evident că am auzit și eu, i-am cumpărat și cartea în preorder, astfel că a ajuns la mine de vreo 3 săptămâni și deja e citită.

Ca și carte pot să spun că nu e de o mare valoare intelectuală sau culturală, e ceva ce citești în două zile la pescuit  între grătare și beri. Nici nu pot spune că e extraordinar de amuzantă… e amuzantă dar am citit altele mai bune.

Totuși cred că trebuie cumpărată, trebuie citită mai ales că această carte este un “statement”. Polițistul Godină are încă job pentru că oamenii l-au susținut, polițistul Godină are încă demnitate pentru că oamenii l-au susținut și polițistul Godină este un om corect pentru că oamenii l-au susținut. Și deși e un act de normalitate, într-o lume ca a noastră, trebuie să suținem cu toate forțele normalitatea pentru că în România încă normalitatea e o excepție.

Dacă vreți să citiți cartea, să o cumpărați sau să-i puneți întrebări lui Marian Godină, puteți în seara de joi de la 18:30 la Old City Lounge.

Post a Comment