Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Manele Andăr Cavăr

Totuşi acesta nu e un post dedicat manelelor dar eram sigur că o să intraţi să vedeţi dacă am înnebunit. Dar pe bune nu ştiu câţi aţi auzit melodia “De ce mă minţi” a Academicianului Profesor. Dr Docent Liviu Guţă în varianta Rock. :))

Eu am auzit-o live de câteva ori şi vă spun sincer că e foarte amuzantă şi faină. Ideea e că vineri (re)vin celebri cantautori mureşeni Paul şi Vizi  în Old City Pub ca să vă încânte :). Bine ei îşi zic Andăr Cavăr Bend dar e irelevant :P.

Ei n-au mai cântat în Mureş dinainte de Peninsula  iar ultima dată aveau şi ceva piese noi… şi pentru vineri din surse sigure ştiu că vor avea şi mai multe.  Aşa că dacă vă plac băieţii cel puţin la fel de mult ca şi mie sunteţi aşteptaţi în Old City. Normal că intrarea e liberă dar trebuie să vă rezervaţi mese… cât mai repede cât mai sunt!

Deci ne vedem vineri la Andăr Cavăr? de la ora 21 în Old City Pub!

Pagina Evenimentului e aici

Comments (3)

  • Claudia

    Stiu ca s-ar putea sa se supere pe mine baietii, dar mie nu mi-a placut concertul din Old City Pub. Pieselor lor ironice, cover-urile dupa manele au fost cat de cat ok, dar cand au incercat un Holograf am simtit nevoia sa iesim afara atat eu, cat si gasca de oameni cu care eram. Plus ca la un moment dat a inceput Paul sa injure…Am inteles, bei, dar sa canti beat pe scena mi se pare putin cam lipsit de respect…

    reply
  • Paul Socol

    nu se supara baietii..:)) aaa nu eram beat..:)scuze daca am cantat atat de prost holograf:))))chiar nu pot sa fiu serios.(argumentele sunt penibile)lumea stie ca nu suntem cuminti.bem pe scena si injuram si ne batem joc.e o nebunie care ne-o asumam.o parodie.cui nu-i convine sa plece.

    reply

Post a Comment