Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

Luiza Zan x Jazzpar Trio la Biblioteca Teleki

Hai la concert! 😀

#facem prezintă: Luiza Zan x Jazzpar Trio la Biblioteca Teleki din Târgu Mureș!

Organizația #facem continuă seria evenimentelor culturale prin cea de-a două ediție de Muzică în Perimetru, care va avea loc vineri, 17 septembrie 2021 de la ora 19:00, în curtea Bibliotecii Teleki (str. Bolyai nr. 17).

Atmosfera relaxată și boemă va fi întreținută de Luiza Zan acompaniată de Jazzpar Trio.

Muzică în Perimetru îmbină cu succes două ingrediente pentru un eveniment savuros: patrimoniul local cu emoția unică a unui concert jazz live. Astfel, participanții la eveniment vor putea admira clădirea Bibliotecii Teleki, care va fi pusă în valoare prin iluminare arhitecturală, în timp ce se vor bucura de un concert de muzică jazz.

În data de 17 septembrie, târgumureșenii sunt așteptați în cea de-a doua locație: Biblioteca Teleki (Strada Bolyai nr. 17), aceasta fiind o clădire deosebit de importantă pentru patrimoniul local.

Biblioteca Teleki a fost fondată de contele Sámuel Teleki, care a fost inspirat de arhitectura barocă, desenând schițe ale clădirii în acest stil. Cu toate acestea, planul final a fost întocmit de arhitectul vienez, Ignac Schlaff. Începând cu anul 1802, Biblioteca Teleki a fost deschisă publicului larg, fiind prima bibliotecă publică de pe actualul teritoriu al României.

Participarea la eveniment este gratuită și se va putea face în baza unui tichet de acces, ce poate fi rezervat gratuit de pe Kompostor, la următorul link, AICI!

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța tuturor participanților la eveniment, atât a publicului cât și a echipei de organizare, evenimentul va avea loc în aer liber și va fi organizat în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data desfășurării acestuia.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare măsuri sanitare pentru participanți. Conform ultimelor reguli aprobate de Guvern, accesul la eveniment se poate face bază pe:

  • Rezervarea locului prin platforma Kompostor;
  • Dovada finalizării schemei de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2;
  • Test negativ PCR în ultimele 72h;
  • Test negativ antigen în ultimele 48h;
  • Certificat medical care confirmă infectarea cu SARS-CoV-2 emis cu între 15 – 180 zile înainte.

Totodată organizatorul impune purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.), păstrarea distanței sociale față de alți participanți și minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate, folosirea porților de acces și a locurilor alocate.

Mai multe detalii legat de condițiile și regulamentul de acces vor fi comunicate pe pagina de facebook a evenimentului.

În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va avea loc la 3G HUB din Cetatea Medievală.

Hai vineri la concert! Rezervă-ți locul și bucură-te de muzica faină! 😀

Post a Comment