17 Jun, Monday
0° C
TOP

Master Chef demo şi Pool party pentru vineri seara

Iar am trecut de jumătatea săptămânii, iar noi ne facem datoria şi vă anunţăm ce puteţi face în acest weekend. Începem cu ziua de vineri când au loc două evenimente diferite, dar pe care le cuplăm într-un singur articol :).

Prima metodă de a vă petrece timpul liber este la restaurantul Sale & Pepe, care e situat pe strada Bartok Bela, un restaurant mic şi drăguţ, cu specific italienes, despre care noi am scris aici. Ei bine, vineri în acest restaurant are loc un demo de bucătărit a la Master Chef. Am înţeles că patroana Stela Sand e totodată şi bucătăreasă. Ea a participat la emisiunea Master Chef şi se pare că vrea să facă şi un curs demonstrativ aici la ea acasă. Dacă vreţi să o vedeţi în acţiune, vineri la ora 19.30 o găsiţi în incinta Sale & Pepe.

pool party

A doua metodă de detaşare are loc însă de la ore mai târzii, adică 22.00, atunci când începe Pool Party. Acest eveniment este găzduit de Aqua Rock Spa. Cine are chef de bălăceală într-o seară de vineri, trebuie să ştie că biletul costă 15 lei cu StudCard şi 20 de lei fără. Titlul petrecerii din această săptămână e StudCard Harlem Shake Pool Party, aşa că fiţi pregătiţi şi pentru un Harlem Shake :).

Vă urez încă de pe acum un weekend cât mai plăcut :).

Post a Comment