17 Jun, Monday
0° C
TOP

Mihai Viteazul

A treia reprezentație a spectacolului „Mihai Viteazul” de Székely Csaba în regia lui Andi Gherghe, găzduită de Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul”, va avea loc vineri, 9 noiembrie, de la ora 19.00.

Distribuția: Sebastian MarinaAlexandru FranceanuGeorge BîrsanLaura MihalacheRaisa AnéStefan RomanCristi BojanSzabó János SzilárdNarcis ZamfirKároly Kovács și Benedek Botond
Scenografia: Bogdan Spataru
Muzica: Károly Kovács
Video: Andrei Gereb
Regia: Ándi Gherghe

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de România organizatorii vă propun un spectacol despre primul român care a realizat unirea Țării Românești, Moldovei și Ardealului. O poveste despre viața și moartea unui erou, dar și o poveste despre natura puterii.

„Mihai Viteazul” este produs în cadrul celei de-a III-a ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan” implementat de Asociația Teatru 3G, cofinanțat de AFCN și Municipiul Târgu Mureș.

Spectacolul se joacă în limbile română, maghiară, germană și va fi supratitrat în limbile română și maghiară.

Biletele pot fi achiziționate online sau de la Agenția de Bilete a Palatului Culturii. (Program: marți- vineri: 9.00 -15.00; sămbătă-duminică: 9.00 – 14.00; telefon: 0365451034)

Durata spectacolului: 2 ore și 30 de minute
Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 14 ani.

Post a Comment