Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
21° C
TOP

Nesimtirea la romani – Varianta aplicata

Am mers aseara la Jazz , unde trebuia sa fie show de stand up şi binenţeles că nu a fost.  Dar Evident că pe la ora 7 când ne pregăteam de mers nu exista nici un număr de telefon disponibil la care să întrebăm dacă se mai ţine sau nu spectacolul. Că zvonuri au venit pe Fb că nu se mai ţine…. dar e duminică şi oamenii trebuie să se odihnească… or fi uitat că au eveniment.

Şi când ajung acolo… evident no show. Aia nu e nici o problemă… dar ca să ma aflu în treabă întreb şi eu ca de ce. Păi cică numai 70 de oameni au făcut rezervări şi  1400 de lei  iar pentru super vedetele astea de Micutzu şi Bordea e naşpa.   Ei nu muncesc decât pe mia de euro duminică… ei e staruri şi vedete.

N-ar fi aşa o problemă dar şi ăia din Jazz s-au gândit că n-are rost să anunţe pe nimeni… că până la urmă nu e treaba lor… ei nu organizează. ei doar pun sala la dispoziţie.

Partea bună e că pentru nesimţire începe lumea să-i taxeze…. anul acesta prin oct s-a anulat şi Spitalul de Urgenţă, anul trecut ştiu că la un stand up cu Teo a fost gol… pentru că la spectacolul de dinainte s-a gândit ca e amuzant să vorbească de o ora despre inorogi.

Le urăm la cât mai multe dinastea…. şi un faliment plăcut… pentru că dacă ţie nu-ţi pasă de omenii plătitori de bilete, aşa puţini cum or fi în mod sigur nici lor nu le va păsa când vei muri în chinuri…

 

 

Comments (1)

  • prostia e ca venea multa lume si fara rezervari, eu stiu vreo 10 oameni care ar fi venit neanuntati. Oricum, o sa ma faca sa ma gandesc de doua ori inainte sa mai merg la un eveniment in Jazz

    reply

Post a Comment