Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Noi trupe anunţate la Peninsula 2013

Deşi vestea nu e chiar proaspăt scoasă de la cuptor, noi în calitate de fani, susţinători şi promoteri ai festivalului “Peninsula 2013”, vă ţinem la curent cu ce trupe se mai anunţă în line-up.

După 6 ani de absenţă revine  DJ Paul Kalkbrenner (de care nu am auzit nimic, ruşine mie),”care a ajuns la statutul de superstar după succesul filmului de cult Berlin Calling (2008), prezentat la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, în care a jucat rolul principal şi pentru care a semnat coloana sonoră.” (urcă pe scenă pe 18 iulie)

“Unul din fondatorii genului dubstep, britanicul Benga, adică Beni Adejumo” este anunţat ca participant. Nici nu se putea fără dubstep sincer, e prea în trend. Nu mai e mult şi poate vine şi Skrillex la Peninsula. (19 iulie)

N.O.H.A (foto) adică Noise of Human Art au avut în 2012 la Peninsula unul dintre cele mai reuşite concerte şi se află pe podium la numărul pe oameni strânşi în faţa scenei. Abia aştept să îi revăd, sunt nişte artişti desăvârşiţi. (20 iulie)

Fără nevoie de vreo prezentare, cei care au rupt publicul în două până la 5 dimineaţa, Şuie Paparude confirmă prezenţa pentru a 11-a oară consecutiv. Aplaud cu bucurie =D>. (18 iulie )

Ocho Macho din Ungaria, înglobează stiluri precum reggae, ska, latin şi punk şi vor putea fi urmăriţi de peninsulari pe 21 iulie.

Începe Peninsula 2013 să prindă contur, ceea ce e foooarte foooarte bine. Dintre cei enumeraţi mai sus, N.O.H.A. sunt preferaţii mei. Abia aştept să mergem <3.

 

 

Comments (1)

  • Datorita voua am aflat ca vine Paul Kalkbrenner la Peninsula…super. De cand asteptam momentul sa apara in Romania 🙂 Sper sa si ajunga.

    reply

Post a Comment