Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP

O opinie….

Pentru că vă ziceam că nu mă pricep la haine în articolul precedent, am primit un articol din partea unei prietene bune. În mod sigur ştie mai multe decât mine despre modă…. vă redau mai jos articolul integral:

În Târgu Mureş, a fi “fashion”  înseamnă a te alinia în rând cu 70% din fetele oraşului, să te supui unor tipare care apar şi dispar: extensii, machiaj “cat eyes”, tocuri foarte înalte, haine prea colorate, păr vopsit în trei culori…etc. Problema nu e asta, problema e că majoritatea celor care adoptă aceste look-uri, sunt total incompatibile. Ceea ce eu găsesc tare amuzant! Fetele vor să fie la modă, indiferent dacă li se potriveşte sau nu. Şi rezultatul nu este altul decât o generaţie de gagici care arată toate la fel, fete de 14-15 ani care arată de 20, şi muuuulte muuulte idei de-astea pe care le au ele, total rupte de realitate.

Şi ca să fiu şi eu la modă, trebuie neapărat să o menţionez pe Alina Ceuşean (!). Mie-mi place gagica, e foarte foarte cu gust, şi dacă şi Mihai o spune, înseamnă că ea chiar se pricepe la modă, în sensul în care şi un necunoascător observă. Ei bun, nu vreau să scriu aici sfaturi pentru ea, critici, etc etc. Mă voi referi strict la evenimentul ei fashion, şi anume Fashin Show-ul de la Saga.

Nu am participat, pentru că aveam chestii mai bune de făcut, şi pentru că am 20 ani, şi cred că depăşeam media de vârstă. Dar am văzut pozele postate de Mihai pe pagina lui. Şi fără să vreau, am fost izbită de diferenţa de stil între hainele prezentate în shooting-urile ei de Alina, şi hainele prezentate în respectivul fashion show. Nici o legătură între ele! Eu văd, şi fără să vreau, pozele postate de Alina zilnic pe Facebook. Şi tocmai am menţionat că o apreciez. Dar nu am văzut-o  îmbrăcată cu haine de genul celor prezentate. Blugi rupţi şi decoloraţi (wtf?!), ţinute cu buricul gol, colanţi lucioşi cu ţinte şi tricouri largi cu aspect de NewYorker. De fapt, toate ţinutele au aspect de NewYorker şi alte magazine de genul. N-am nimic cu ele (magazinele), dar cu asemenea haine, nu pui de-un fashion show! Ori dacă pui, atunci nu-l numi fashion show.

Din câte am înţeles, ţinuta Alinei (şi cred că şi a Cameliei) e tot de la No.1. Păi şi-atunci?! Ele de ce s-au îmbrăcat mişto, iar restul “naşpa”?

Asta e părerea mea de prea puţin cunoscătoare, că mă gândesc că or mai fi şi altele ca mine. De fapt, ştiu sigur. Concluzia mea este că Alina are idei şi concept bune, dar nu are cu cine, sau nu încă. Deşi depinde şi de aria înspre care se adresează, aria de vârstă vreau să zic. Oricum, aşa pentru fete între 13-18 ani, care nu au nici o altă preocupare, e perfect evenimentul. Eu una, nu aş participa (cum am şi făcut), mai bine mă uit la Jocurile Olimpice :D.

De la Maria Jiga.

 Poza de aici.

 

Post a Comment