Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

O zi dedicată exclusiv boardgames-urilor

Cei de la Le & Le Games s-au aliat cu boardgamers.ro, site administrat de un prieten de-al nostru mai vechi, şi vă pun la dispoziţie, pentru o zi întreagă, o colecţie impresionantă de boardgames.

Le & Le Games este acel local de pe strada Artei (deasupra de Mac) unde găsiţi multe jocuri de societate. Boardgamers.ro este un site administrat de un tîrgumureşean de-al nostru, care testează şi recenzează tot ce înseamnă joc de societate nou sau vechi. Cei pasionaţi de acest tip de jocuri pot să intre pe site pentru că acolo se găsesc o mulţime de idei despre cum să îţi petreci timpul liber într-un mod distractiv dar în aceaşi timp constructiv.

Şi pentru că Le & Le Games (ale cărui local suntem eu şi Sandra fane înfocate, stie ea de ce) şi boardgamers.ro au acelaşi interes, s-au decis să creeze un eveniment prin care să pună la dispoziţia publicului vreo 100 de jocuri de societate. Astfel că în data de 23 decembrie, duminica, puteţi merge pe str Artei nr 3 unde veţi găsi colecţia de jocuri dar şi personal care vă va sta la dispoziţie pentru a vă ajuta cu regulile sau şi mai bine, dacă sunteţi în pană de idei cu cadouri pentru cei dragi, vă puteţi consulta cu cei de acolo ce joc de societate să oferiţi în dar.

Vă urez distracţie plăcută şi fie ca cel mai bun (la fiecare joc) să câştige :).

Comments (4)

 • mulţumim de promovare, vă aşteptăm şi pe voi la jocuri 🙂

  reply
 • iooi tu paula, nu esti normala :))))

  reply
  • Paula

   Chiar a fost o seara interesanta, iti aduci aminte? 🙂 mai aveam putin si te aruncam eu de la balcon cu ale tale replici “Dada, Paula de la outinmures :))”

   reply
   • Sandra Sc

    mai aveam putin si zburam amandoua :))

    reply

Post a Comment