Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

De ce cred eu Că Colon Help e de căcat(12+)

Pentru că tehnic vorbind acesta are scopul de a facilita căcarea

Dar nu despre asta e vorba ci despre faptul Că Compania producătoare, Zenyth Pharmaceuticals, a dat în judecată wordpress pentru că un blog anonim găzduit de platforma aceasta şi exprimat o opinie legată de subiectul Colon Help.

Blogul Insula Indoielii susţine că acest produs e de fapt un produs al cărui  efect principal e să-ţi golească portofelul pe lângă faptul că are o mulţime de efecte secundare nocive. Combate cu studii ştiinţifice publicate în baze de date internaţionale (nu ca Ponta la analele universităţii) că problema plăcii mucoide e de fapt un efect advers al Colon Help.

Eu fiind medic  vă pot spune cu mâna pe inimă că am fost la o grămadă de operaţii pe colon. Am văzut intestinele pe interior, am văzut cum se face curăţirea intestinelor dar placă dinaia nu am văzut şi nu am auzit veci decât la tâmpiţii care consumă Colon Help sau produse similare.  În spital curăţirea colonului se face cu Fortrans, un laxativ osmotic,  dar puteţi obţine efecte similare cu 10 ml de manitol(diluat in apa , suc, lapte , supă- măcar un litru) sau o moare de varză super sărată. Beţi 1L sau 1.5L aşa in două ore şi dacă nu vă împrăştiaţi cu totul să-mi ziceţi mie gheorghe. Iar dacă vreunul din voi scoate minunaţiile astea eu ma duc şi îmi dau foc la diplomă.  Să mă dea şi pe mine în judecată pentru că în opinia mea de medic Colon Help e inutil şi degeaba.

Ideea e că şi dacă să presupunem prin absurd omul nostru ar vorbi tâmpenii o companie nu ar trebui să poată ataca direct emiţătorul opiniei pentru că e o opinie exprimată argumentat, civilizat, cu referire la un produs sau companie. Asta e …. nu putem fi toţi de acord. E ca şi cum mâine toţi politicienii s-ar da în judecată unii pe alţii pentru că au zis ca ăia din PSD sunt hoţi sau invers ăia din PDL sunt hoţi. Sunt opinii şi atât.

De principiu daţi share poveştii de pe Blog, faceti bannere, exprimaţi-va opinii pe facebook, twitter, instagram despre Colon Help şi haideţi să facem câtă zarvă se poate să nu le merite cei 100 de mii de euro ceruţi despăgubire dacă prin absurd câştigă. Fuck the system!

despre poveste au mai scris în ordinea numerelor de pe tricou

Comments (6)

 • Colonul Pandorei

  De ce nu e bine sa deschizi Colonul Pandorei.

  Iata trei comentarii pertinente legate de procesul Zenyth Pharmaceuticals vs Automattic Inc., colectate de pe blogul lui Chinezu.

  poti sa pui linkuri nu trebuie sa copiezi totul aici

  P.S.: Avocatilor, stiu ca cititi mesajul acesta, sper sa nu ma dati in judecata pentru ca sunt un biet anonim care nu afirm nimic in nume propriu. Nu am 100,000 de euro, dar daca totusi primesc citatie acasa, in mesajul de adio o sa va mentionez in mod expres!

  reply
 • Specialisti

  O singura intrebare: ce va spune Domnul Profesor Stietot Mencinicopschi in cazul in care se adevereste ca totul a fost doar o minciuna! Unde va fii stiinta Dansului?

  reply
 • stefan

  sincer si eu am facut o cura de detoxifiere cu colonhelp si siluethep, ce sa zic am slabit in 2 luni 20kg si nu le-am pus la loc dar am suferit mult din cauza asta pt ca ma durea ft tare capul si batai incetinite ale inimii, iar din cauza asta cazusem si intr-o depresie dar mi-am revenit doar dupa un an de zile… este bine de stiut ca colonhelp poate ajuta in curile de slabire ft mult dar sunt si destule consecinte

  reply

Post a Comment