Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Oferte de Valentines day 2013

Urmează peste câteva zile cea mai aşteptată sărbătoare pentru îndrăgostiţi. E momentul acela când toţi băieţii abia aşteaptă să îşi exteriorizeze iubirea şi tandreţea. Pe străzi vezi doar băieţi frumos aranjaţi, unul mai bucuros decât celălalt.

Glumesc şi eu puţin, dar adevărul e că e o sărbătoare frumoasă. Deşi uneori se cam sare calul cu dulcegăreala de Sfântul Valentin, conceptul e ok. Să îi areţi printr-un gest frumos persoanei iubite cât îl/o apreciezi…. chiar nu mi se pare nimic deplasat în asta. Aşa, dar outinmures nu se ocupă cu analiza fiecărei sărbători în parte, ci cu ce se petrece în oraş,  cu această ocazie. De aceea fac un scurt inventar cu ce puteţi face, poate sunteţi săraci în idei şi vă dau eu vreun pont bun.

Startul îl dă clubul Jazz, care pare foarte supărat pe conceptul ziua îndrăgostiţilor, de aceea organizează marti 12 februarie un concert Anti Valentine’s day cu Ţapinarii, o trupă de muzică folk. Intrarea va fi 15 lei şi toată lumea care vrea să protesteze alături de ei, este bine venită.

În Old City Lounge se sărbătoreşte americăneşte, din câte îmi dau eu seama. Cină romantică,desert, şampanie, muzică în surdină, inimioare, floricele şi tot e mai zaharos pe lume. Seara începe la ora 20.00, iar meniul pentru două persoane va fi 90 de lei. Rezervări la nr de telefon 0736-388.923.

Old city Pub te invită la petrecere, fie că ai pereche sau nu. Joi începând cu ora 21.00 party party party.

Şi în Saga se celebrează 14 februarie, Romantic Violin evening. Prespun doar că o vioară va cânta piese romantice şi că totul va fi împânzit de lumânari, asta e de la mine adăugată, mi se pare că lumânările şi vioara merg mână în mână( foarte draguţ, simplu şi eficient).

Pe acelaşi principiu, ai sau nu pereche, cei din Gallery the Pub te invită la o petrecere de Sfântul Valentin. Party-ul are loc tot joi începând cu ora 22.00.

Şi Piaf am văzut că au afiş cu valentine’s day. Dar sunt cam zgârciţi în detalii. Au un afiş sec şi un număr de telefon. Eu de aici înţeleg că e o seară ca oricare alta, pentru care da îmi trebuie rezervată o masă, mai ales că e destul de plin la Piaf, tot timpul.

Nici Dublin nu se lasă mai prejos şi pune de un Sfânt Valentin fericit. Ei oferă muzică live şi multe multe promoţii, în dulcele stil clasic.

După ziua de joi, urmează Valentines’s Weekend, doar nu credeaţi că scăpăm aşa uşor cu una cu două. Buuuun, Old city Pub continuă sărbătoarea cu concert Doru Isăroiu and the Band la aşa numitul “True Valentine’s Party”.

Iar Select Boutique Club au invitat-o pe Ami cu Trompetele să ţină un concert, sâmbătă începând cu ora 23.00

Era sa uit… tot în 14 februarie revine Tibi Neuronu cu un show de stand up comedy. Nu ştiu dacă şi-a schimbat repertoriul sau nu, cert e că localul e altul şi anume Happy Cafe (trebuie sa mergem să facem review şi acolo). Spectacolul se numeşte Misogin Show, iar biletul costă 15 lei.

Later Edit Și al nostru Imre Vizi are concert pe 14 februarie, în Zone X, iar intrare va fi 15 lei.

Abia azi (12 feb) am primit invitaţie de la cei din Zanza, care organizează Love me party, tot în 14 feb începând cu ora 9 dimineaţa. Ei anunţă că ziua întreagă va fi plină de specialităţi.

Club Tineret încheie Valentine’s Weekend, cu un mega party în data de 16 februarie. Sâmbătă, începând cu ora 10.00 pm în Club Tineret are loc Valentine’s Party unde am văzut ca vor avea promoţie 3 stilcle de vin la preţ de două, plus “cea mai tare gaşcă” (nu ştiu dacă cea mai tare gaşcă e cea mai gălăgioasă, sau cea mai petrecăreaţă sau cea mai activă pe ringul de dans, vedeţi voi la faţa locului) va fi premiată cu o sticlă de whisky. Hai că asta e chiar bună, sunt deja curioasă ce şi cum o să iasă.

Am mai primit  şi oferta restaurantului Alesia care au o ofertă bogată în valoare de 150 lei/persoană în care intră mâncarea, băutura şi desertul. Invitat special Ghiţă Munteanu (oferta fiind aşadar, din punctul meu de vedere, pentru cuplurile trecute de 10-20 de ani de căsătorie).

Sincer cam atât am găsit eu organizat cu această ocazie. Dacă mai ştiţi voi de vreun party sau ceva ofertă cu cină romantică frumos organizată, vă rog să îmi spuneţi, să îmi completez lista. Vă mulţumesc anticipat şi happy Valentines everybody, cu sau fără pereche.

Poza e luată de aici.

PS: Cinema City pune la cale o mega surpriză cu ocazia zilei de 14 februarie, ce merită un articol separat. Stay tuned.

Post a Comment