Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Ora pământului

Un eveniment susținut și promovat de WWF și Earth Hour!

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Tîrgu Mureș, Adventure Life, Auchan Tîrgu Mureș se alătură acțiunii Earth Hour – Ora Pământului care în acest an va avea loc mâine seară, 19.03.2016, la ora 20:30!

Astfel, iluminatul în universitate și în spațiul public al campusului universitar va fi oprit timp de o oră iar Adventure Life vă așteaptă la Platoul Cornești pentru a sărbători această seara printr-o plimbare, alergare sau o tură cu bicicleta! 🙂

Mâine seară, 2 miliarde de oameni vor face același lucru, vor stinge lumina pentru a-și arăta dragostea față de Pământ, față de tot ceea ce acesta le oferă!

Ora Pământului este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

Clădiri simbolice, castele, instituții publice, hipermarketuri, magazine de cartier și case/apartamente, toate se alătură anual acestui eveniment, acestei cauze!

Participă și tu alături de UMF, alături de întreaga omenire, arată că îți pasă și stinge lumina între 20:30-21:30 în seara zilei de 19.03.2016!

Și…dacă vrei să ajuți pământul mai mult de o oră/an, aici vei găsi mai multe modalități de a o face!

#ChangeClimateChange 

Post a Comment