Târgu Mureş
02 Jun, Friday
13° C
TOP

Sighișoara Blues Festival 2016

Sighișoara, principala atracție turistică a județului Mureș, va fi gazda cel mai de pretigiu festival de blues din România: Sighișoara Blues Festival 2016. Festivalul se află la cea de-a 11-a ediție. Este deja o tradiție ca el să aibă loc anual în ultimul weekend al luni martie. Așadar, anul acesta festivalul va avea loc între 25-26 martie.

Pe scena de la Sala de Spectacole „Mihai Eminescu” vor urca următorii:

VINERI (25 martie)

Soul Serenade (RO) – Soul Serenade este o nouă și revigorantă interpretare acustică a genului „roots” care continuă să exploreze idei, emoții prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul acustic ofera o combinație aparte între chitara slide, voci, mandolină, muzicuță și tamburină, care te va purta de pe strazile din Chicago pâna pe drumurile prafuite din sud.

Deitra Farr (SUA) – Deitra Farr este considerată una dintre vocalistele de top din Chicago, potrivit „Living Blues Magazine” (mai 1997). Înflăcărate, energice și emoționante; sunt cuvintele care descriu cel mai bine spectacolele cântăreței laureată a numeroase premii din domeniul muzicii blues.

SÂMBĂTĂ (26 martie)

Boo Boo Davis (SUA) – Boo Boo Davis este un supraviețuitor și face parte din ultimele generații de muzicieni care scriu și cântă muzică blues bazată pe experiența de primă mână a vieții grele din regiunea Deltei Mississippi.

Dwayne Dopsie (SUA) – Dwayne Dopsie interpretează un stil unic, energic al muzicii zydeco. Artistul se trage din una dintre cele mai de renume familii interprete de muzică zydeco de pe întreg mapamondul.

Prețul unui bilet/seară este de 100 de lei. Pentru mai multe detalii despre festival, artiști și modalități de achiziționare a biletelor, accesați website-ul www.blues-festival.ro .

Audiție plăcută!

FB event

Post a Comment