Târgu Mureş
23 Sep, Thursday
10° C
TOP

Out Din Mureş: Buena Vista, Iaşi

În ultima perioadă, şi pentru o bună bucată de timp de acum înainte, sunt în mare parte a săptămânii în deplasare la Iaşi. Frumos oraş, încărcat cu multă istorie şi bulevarde impresionante.

Pentru că mă păleşte foamea şi pe acolo, de data asta am fost la localul cubanez Buena Vista şi am mâncat un prânz foarte bun. Excelent chiar. Am poze care într-adevăr fac cinste mesei.

Localul e situat în zona gării, aprox la vreo 500 de metri. E aproape de sediul unde ne desfăşurăm noi activitatea “when in Iasi”. Dacă e să îl cauţi, poţi usor să îl ratezi pentru că intrarea în local nu îţi spune absolut nimic, noroc că au un semn, un fel de pancartă cu Buena Vista (vezi foto). În schimb înăuntru e tare drăguşţ, au inclusiv terasă spaţioasă şi înăuntru la fel, capacitate bună. Decoratorul restaurantului şi-a făcut migălos treaba şi nu şi-a bătut joc. Totul e ales cu gust şi cu multe cunoştinţe în spate. E şi asta o meserie provocatoare. Pe pereţii terasei sunt multe poze cu perosoane fumând clasicele trabucuri cubaneze, care personal mi-au răpit un zâmbet. Sper că şi vouă.

Preţurile sunt puţin mai mari decât cele medi, dar şi aici ca şi la Oscar, porţiile sunt consistente; unele feluri de mâncare pot fi împărţite de două persoane. Şi sunt şi gustoase, pe lângă faptul că sunt estetice. Pentru că noi am fost o gaşcă serioasă de 12 oameni, am făcut poze cu multe sortimente din meniu.

Aşadar, recomand cu tărie Buena Vista din Iaşi (accesaţi linkul pentru date de contact). Poate că se plăteşte un ban în plus, dar pleci sătul, poate chiar prea sătul :D. Sper să vă fi făcut poftă cu pozele.

Mai multe poze pe facebook.

Post a Comment