Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Out in Mureș RECRUTEAZĂ!

Oare de câte ori te-ai gândit, în timp ce citeai articolele de pe site-ul nostru, că ar fi cool să poți scrie sau poza și tu pentru Out in Mureș? Poate te-ai gândit „hmm…păcat că oamenii ăștia nu au luat în considerare evenimentul X pentru a-l promova” sau „cred că aș putea să fac mai bine treaba de scriitor/fotograf decât X (membru al echipei OiM)”.

Avem o veste bună pentru tine: Lărgim echipa!!

Ce căutăm?

Oameni de toate vârstele dornici să își dea din timpul lor pentru a promova evenimentele de interes pentru tîrgumureșeni. Poți deveni REDACTOR sau FOTOGRAF în cadrul echipei.

Ce oferim? 

În primul rând, vei primi acreditare pentru accesul la o multitudine de evenimente din oraș, țară sau chiar străinătate. Câteva exemple sunt: majoritatea evenimentelor de la J’ai Bistrot, Music Garden, Laboratorul de Techno, Electric Castle Festival, Untold Festival, Sziget Festival (Budapesta). În al doilea rând, îți garantăm că abilitățile tale de scriere sau fotografiere se vor îmbunătăți considerabil, precum și abilitățile de comunicare și relaționare cu cei din jur. Nu în ultimul rând, vei face parte dintr-o echipă foarte tare și vei râde mult (pe asta o spun din experiența personală).

Ce trebuie să faci ca să aplici?

REDACTORII vor trebui să conceapă un text de tip articol, despre un subiect la liberă alegere. Nu e neapărat să scrii despre un eveniment. Prin articolul ăsta vrem să vedem dacă ai potențialul de a deveni un membru de valoare în cadrul echipei. Nimeni nu așteaptă de la tine o capodoperă. Dă tot ce ai mai bun, iar pentru noi asta va fi de ajuns.

FOTOGRAFII vor trebui să ne trimită un portofoliu 10 fotografii. Preferabil, aceste fotografii am dori să fie fotografii de eveniment. Dacă nu ai fotografiat până acum așa ceva, nu e nici o problemă, trimite-ne fotografiile tale pe care le consideri cele mai reușite. De ce îți cerem asta? Ne interesează cum știi să încadrezi și să surprinzi subiectul pe care-l fotografiezi. Vrem ca fotografiile publicate de OiM să exprime ceva și să transmită un vibe fain către cel care le vizualizează.

Unde trebuie să aplic?

Trimite-ne un mail la adresa contact@outinmures.ro, cu subiectul Recrutare OiM, iar în conținutul mailului, te rugăm să precizei numele și prenumele tău, numărul de telefon la care te putem găsi, un link către contul tău de Facebook (dacă ai unul), iar ca atașament articolul (în cazul redactorilor) sau portofoliul fotografic (în cazul fotografilor).

Până când pot aplica?

Aplicațiile vor fi deschise până sâmbătă, 4 nov.2017 ora 23:59. 😀

Așteptăm cu MARE interes mail-ul acela magic de la tine! ^_^

Post a Comment