Târgu Mureş
23 Feb, Friday
5° C
TOP

Partizan, live in Office

Zilele trecute, la o petrecere studenţească în Office, clubul presei m-am întâlnit cu Andrei Gereb aka Jerry, unul dintre membrii “familiei Office”, şi m-a anunţat să-mi fac timp liber sâmbătă seara-noaptea pentru unul dintre cele mai tari concerte ale sezonului: Partizan Live în Office.

Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii. Trupa evoluează azi într-o formulă pe cât de nouă, pe atît de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuală formulă îi include pe ARTAN – Adrian Pleşca la voce, SUEDEZU’ – Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Borţun la bass.

Acestea fiind spuse, vă invităm la concert Partizan în Office, clubul presei, sâmbătă de la ora 21 să trăiţi o experienţă de neuitat.

Post a Comment