Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
17° C
TOP

Pe la Cluj

Ca tot am pierdut vremea prin cluj m-am gandit sa va spun cateva din impresiile mele.  Bine am mers asa mai mult orbeste in cele mai underground locuri posibile….  ca asa ceva n-avem in Mures.

Asa ca am ajuns in Janis  , Boiler şi LeGeneral.

 • Janis e un fel de Jazz mai mic…. dar am vazut reclame şi stuffs cu Sandu Ciorba. OMG… aşa ceva în Mures nu cred ca vezi decât la Galactic. 🙂
 • Boiler e cel mai underground loc în care am fost … e în subsolul fabricii de Pensule  arată ca o fabrica cu ţevi , robineţi şi tot ce vreţi. atmosfera faină, oameni de toate felurile… muzica underground. Noi am prins Reggae Night dar deobicei cică e Dub Step , Drum and Bass.
 • LeGeneral e un fel de Zanza din Mures. doar ca e mai uzat şi mai obosit… desi are doar 3 ani. Zanza are tot cam aşa poate 4 dar arată mult mai bine
 • Per total nu am vazut fete lume faina ca in mures.  Oamenii se îmbracă mai prost… sunt foarte mulţi studenţi, majoritatea în jur de 20 de ani cam idioţi unii şi e al naibii de greu să găseşti un loc cu lume peste vârsta asta.

Pe data viitoare vizitam Euphoria, musai. Restul mai vedem.

Comments (12)

 • Lia

  la ce te referi cand spui “cele mai underground locuri posibile” ?

  reply
   • Lia

    eu inca n-am fost in nici unul dintre ele. in schimb am trecut prin stuf, euforia (dar asta n-o recomand pt concerte pt ca e o sonorizare tare nasoala), paint, flyng circus si daca mai ai loc de-o recomandare ceainaria la port 😀

    reply
 • Janis nu mai servesc de multa vreme.
  Boiler face evenimente extraordinare, au concerte bune aproape in fiecare saptamana, in rest n-ai ce face acolo ca nici sa stai jos nu e loc. aaaaa, si sa nu uitam ca Boiler are o sonorizare foarte buna.
  Le General are atmosfera mult mai buna ca Zanza, doar ca e mai mult fum, mie nu mi se par comparabile…
  Trebuie sa mergi in L’Atelier, un loc foarte foarte frumos 🙂

  reply
 • De ce n-ai mers si tu prin cluburi unde sunt pipite?:))

  reply
 • Vasile

  He he, rad cei din targu mures care locuiesc in cluj de tine acuma. Ar putea sa zica un “habar nu are asta !”.

  reply
 • razvan

  deci pe bune ca primu lucru care l-am zis cand ti-am citit “articolul” am zis ca “ba asta e idiot”,viata de noapte, distractia din cluj nu ai cum sa o compari cu cea din mures deoarece in mures nu gasesti asa ceva..in cluj seara toate localurile toate terasele sunt pline..aaa si ai zis ca “majoritatea în jur de 20 de ani cam idioţi unii şi e al naibii de greu să găseşti un loc cu lume peste vârsta asta.” pai din pacate universitatiile din cluj sunt cu mult da cu mult peste universitatiile din tg mures nu o zic eu..performante etc etc..si in al doilea rand in cluburile din mures nu sunt tineri de 20 de ani ca sunt copile de 16 ani!!!!! probabil ca esti ofticat ca nu ai avut ocazia sa studiezi la o universitate din cluj(nu te cunosc nu stiu unde ai terminat si etc..e doar o parere la prima impresie…citind acest “articol”)..si sa nu uit sa mentionez sunt targumuresean si cand vin prin weekenduri pe acasa mai dau si plin localurile/cluburile din oras…si imi iubesc orasul si tg muresu este un oras fffff frumos dar fara viata!

  reply
   • razvan

    nah…ii drept ca nu e neaparat super zona de vanzari a clujului dar sta bine..dupa parerea mea mult peste a muresului…ca studentii cauta localurile care ofera reduceri si etc..cluburile in care au intratea gratis cu cardurile de studenti si etc..

    reply

Post a Comment