Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

Petrecere Liga Studentilor UPM la berăria Rieder

În oraş încep să fie atât de multe petreceri, încât ajung să nu mai ţin pasul cu urmărirea lor. Peste tot numai petreceri peste petreceri. Noroc cu online-ul, că aşa îşi promovează organizatorii evenimentele la scară largă, altfel nu ştiu, sincer.

Azi vă scriu despre o petrecere planificată să aibă loc la beraria Rieder, iar invitaţia o primim e din partea Ligii Studenţilor Petru Maior. Eu m-am îndrăgostit la prima vedere de berea nefiltrată din Rieder şi am tot mers la acest local o bună bucată de vreme, până şi-au luat-o în cap şi au scumpit halba la jumatate de litru de la 6 la 8 lei. Atunci am pus armele jos şi m-am reprofilat. Daaaaar acum la party am fost informată că reinstaurează preţul de 6 lei la bere aşa că eu am sa bifez prezentă la party de dragul timpurilor vechi dar  şi noi 🙂

Ca să nu o mai lungesc, joi 24 noiembrie Liga studenţiilor UPM ne aşteapta la beraria Rieder(Tamas Erno no. 1), de la Sala Polivalentă înspre calea ferată, pentru un party în stil studenţesc. Au anunţat şi că vor avea preţuri promoţionale la multe băuturi iar aici intră şi ce scriam mai sus legat de berea aceea foarte bună, pe care numai la ei am găsit-o (în Tîrgu Mureş cel puţin). Vor fi inclusiv premii şi surprize din partea casei aşa că multe motive de neprezentare nu sunt.

Intrarea va fi 7 lei iar aici vă la un număr de telefon  pentru orice eventualitate 0744 191 910. Ne vedem pe acolo!!!!!!!

Post a Comment